Új hozzászólás Aktív témák

  • anshin

    csendes tag

    válasz Gonz0 #18583 üzenetére

    Ez a leglényegesebb eltérés kettőnk véleményében. Én nem gondolom, hogy a HC sebzés felgyorsítaná a játékot. Szerintem pont fordítva, lelassítja. Én régóta játszok HC-t, de nagyon ritka, ha 3-4 enemyt le tudok lőni, ahhoz annak a 4 embernek nagyon nagyot kell hibáznia, nem beszélve arról, ha még egy medic is van közöttük.

    Én azt vallom, ha valaki hátulról elkezdek 5-10 méterről sorozni egy UZI-val, aminek elég kemény tűzgyorsasága van, az ne forduljon már rám még. Azok akik normál után átmennek HC-ra, és úgy játszanak, mint HC-n, azok nagyon gyorsan meg fogják utálni a módot. Én azt vettem észre, hogy HC-n az emberek sokkal inkább fedezékes játékot játszanak, minden előbb megnéznek, ritkán látni a nagyobb tereken átrohanó emberkéket. Inkább a lassabb kempelősebb a játékmenet, és igen, abban igazad van, hogy mikor tűzharca kerül a sor, ott viszont minden pillanatok alatt megtörténik. De pont ezért lehet sokkal többet taktikázni, legalábbis a véleményem szerint. Szó mi szó, a lényeg, hogy a HC-n picit más stílussal kell, kellene játszani.

    Arról lehetne vitatkozni, meg nem az lenne az első játék, hogy mennyire van valóság alapja, meg melyik megoldás valóság hű, viszont egy ilyen taktikai katonai játéktól inkább a valóságot várnék, mert ha nem, valószínű mennék valami unreal természetű játékba, HALO vagy tudom is én.

    A HC és a sniper viszonya. Én mindig abból indulok ki, hogy csapat játék. Én magam sose megyek fel szerverre, általában esténként a többiekkel játszom. Ez azért lényeges, mert mikor lelő valakit egy sniper, akkor általában aki meghalt egy irányt meg tud adni a csapatnak és vannak árulkodó jelek, biztos láttátok, hogy pár fegyver szép "csíkot" húz maga után. Tehát szerintem HC-n is ki lehet szedni egy snipert minden bosszúság nélkül, és le is szedjük általában. Ha egy nagyon jó recon játékossal találkozunk, akkor szokott gond lenni, de mivel max 2 lehet a szerveren, és az ellenfél ilyen jó, az számomra sosem probléma, inkább kihívás, mert csak így lehet jobb az ember.

    Én sokkal jobban a medicekre vagyok kiakadva. Nekem ez az azonnali élesztés egyáltalán nem jön be. De azt hiszem ezt már egyszer leírtam. Sokszor bukok el és nem tudom felvenni harcot 2-3 ember ellen, mert amint megölök valakit, medic kirohan és feléleszti. Ez addig megy még az én HP-m fogy el, mivel HC-n nincs visszatöltés, szóval unfair. Jobbnak látnám, ha élesztés után max 10% HP-t kapjon az ember, így sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a játék, a többit meg töltse fel dobozból utána (ha tudja).

    mindenkinek írtam itt, de vissza Gonz0-hoz.

    A war, bár nem szeretem ezt a kifejezést, de nincs kizárva ilyen gyakorló, kipróbáló összejövetel. Bár mi még nem játszottunk hasonlót és kimondott taktikáink sincsenek, de szívesen játszunk veletek, bár a többiekkel erről még nem egyeztettem :) Bár sajnos az időpont meghatározás nálunk macerás dolog, kinek, mikor fér a családi életében egy időpontban ez a dolog, de mindenképpen érdemes lenne játszogatni, ha azt mindenki tudja FUN alapon venni. :) Megbeszéljük :)

    magyar bc2-s IRC csatorna nincs? Nem akartok? Régen az volt az ilyen játék közösségek központja, volt fent 100-200 vagy több ember, picit forum, picit chat, picit játékszervező. Jobban meg lehetne ismerni egymást :)

Új hozzászólás Aktív témák