Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Gonz0 #18185 üzenetére

    Korlátozások, szabályok miatti játékos vesztés a szervereken... Igen, létező dolog. De ha nincs sehol semmi fajta korlátozás ill. szabály, akkor is vannak játékosok, akik eltávolodnak bizonyos szerverektől. Nem fogható rá konkrétan egyikre sem, hogy csak az miatt van játékoselszivárgás.
    Vannak, akiket az idegesít, ha nem tudnak normális, kultúrált emberrekkel kultúrált módon játszani, ha nem lehet együttműködni a csapattársakkal, ha mindent lehet alapon megy az "akkor is is lezúzlak CG-vel eccsém" stílus, a véget nem érő noob-ozás, anyázás.
    Mások szeretnek minden fegyvert használni minden körülmény között mindenre és mindenkire, szeretik beírni a frankó véleményüket is a chat-be, utálják, ha az adminok szabályok közé kényszerítik őket.
    Egyik ember ezt szereti, a másik azt, egyik ezzel ért egyet, a másik amazzal. Mindenkinek egy szerver sem fog tudni megfelelni soha, legyen szó bármilyen játékról.

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák