Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz Zolás #18163 üzenetére

    Felejtsétek már el rush kapcsán a baserape szót, pláne a védők részéről. A rush lényege támadó oldalról a védők bázisának lerombolása, hogy lehet ilyen játékban baseraperől beszélni?

    Egyébként meg furcsa gondolkodásra vall, hogy azt várjátok a támadóktól, hogy mint a marhák a vágóhidra majd szépen szemből felvonulnak a védők jól beásott állásai elé és halomra lövetik magukat. Tipikusan ezek a meccsek ahol a támadók rendre elbuknak. Azokat nyerik meg ahol oldalba/hátba tudják kapni a védőket, olyan helyen támadva ahonnan nem számítanak rájuk.

    Ettől függetlenül az az isla innocences rész nekem se tetszik, lévén azzal hogy ott hátul kempel semmivel nem viszi előrébb a csapatot a győzelemhez. Mondom ezt úgy, hogy nagyjából én is hasonlóan játszom a recon kasztot, csak talán kicsit bénábban lövök és kevesebbet kempelek.

    Szerk: Másrészt ahhoz, hogy oda bejusson a csávó, ahhoz jócskán kell a védők figyelmetlensége is. Szóval nem olyan fekete-fehér ez a dolog, mint ahogy azt néhányan próbálják lefesteni.

    [ Szerkesztve ]

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák