Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz gabipaci #17194 üzenetére

    Kimaradt a reggeli hsz-emből, hogy már a 3. pár M-COM ellen mentünk :) . Bejelöltem mapon zölddel, hogy hol lőttek le, sárgával pedig, hogy hol tartózkodott néhány védő: kép.
    A bent mászkáló ellen láttán be is írtam képernyő közepére, hogy NO BASERAPE OR KICK/BAN/KILL!!, majd köv. Éledésnél dirket a játékra bíztam magam, és hátul éledtem, s kaptam is hamarosan a golyót Wizard-tól. Többi tagot nem sikerült elkapnom, mert leléceltek tőlünk, meg közben ment a csapatunk tovább a 4. pár M-COM-hoz.
    Utólag is teljesen jogosnak érzem a 2 óra ban-t. Hogy utána miért kérdez vissza az illető, hogy ezt most miért kaptam, azt feltételezi, hogy nem volt tisztában a szabállyal, vagy tojt rá nagy ívben. Talán inkább az utolsó, mert a szabályzat elérhetőségét csak az nem veszi észre, aki nem akarja.

    Az, hogy egy hozzánk is feljáró, ismert, elismert klán egyik tagját kiteszem szellőzni...hát nagy dolog tényleg. Marhára nem érdekel, ki kinek a kicsodája meg ki kivel van, a szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak. Ha én megszegek esetleg egyet és kitesznek, nem fogok sírni és nem leszek felháborodva, ez hótziher.

    jean: Ha hiszed, ha nem úgy állok hozzátok, ahogy Te gondolod :) . Mint játékosokat, nagyra becsüllek benneteket, talán párszor, ha morgolódtam eddig, ha valamelyitek lőtt le állandóan egy körön belül stb. Nem egy a játéktudásunk, ezt el tudom fogadni bárkivel szemben.
    Ami néha zavar, az KL_atya állandó beírogatása chat-be, hogy így a csapat, úgy a csapat, ilyen nincs meg olyan nem létezik stb... "Panaszkodik" saját és ellen csapatra egyaránt. Nyílván látja, hogy hozzá képest mennyire nem úgy játszanak az emberek, ahogy kéne, de ezen nem fog tudni változtatni.
    Hogy jót is írjak róla, tegnap pl. írta egy srácnak, hogy:
    [21:30:09] KL_atya - Vedok > az uavot lodd pls mindig
    [21:30:11] KL_atya - Vedok > eloszor
    [21:30:23] PyroMonster - Vedok > ok

    Na, erre pl. bólogattam, hogy normálisan próbálja vezetgetni a squad társát :) .
    Az pedig, hogy valaki épp mit ír le, a pillanatnyi véleményét tükrözi, mely lehetett előtte más, lehetett ugyanaz, lehet majd más, lehet majd ugyanaz. Az enyém jelenleg még ugyanaz :) .

    üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák