Új hozzászólás Aktív témák

  • Target78hu

    aktív tag

    válasz datango #15872 üzenetére

    Perelhető nem perelhető.. engem mondjuk bfbc2 ben (még) nem ,de bf2 (vagy UT) ben dobtak ki azért mert magyar vagyok -oszt akko' morr morr s go másik herver!
    Ez a szerver (PH) meg a magyaroknak ad lehetőséget inkább játszani és ,ha köll hely egy földinek ,akkor meg valszeg nem magyart dobnak ki emiatt -ha nem így van keresztbecáfolnak úgyis az illetékesek.
    De ez pl egy külföldi klán szerveren meg szó nélkül megy , épp rád bök és kick ,mert kell a hely a klántársnak... akkor ez mi tessék mondani ? :DDD
    Kepeszthetnék ,hogy mé pont engem és hörögnék ,hogy ráuszítom a efbijájt s a szomszéd palotapincsijét :D

    sh1fty85: Hát érdekes hozzáállás ,de persze mindenki úgy játszik ahogy kedve van :D
    De pl jómagam párszor megfogadtam egy-egy menet alatt ,hogy nem megyek a ojjektívre (attack/defuse) ,mert az aktuális csapat k/d re hajt és to*ik rája ,de csak rövid ideig megy mert valahogy számomra a győzelem a cél.
    Tehát ,ha befutok és megmurdálok ,de sikerült előtte defusolni vagy plantolni annál nagyobb öröm nincs ,mert lehet emiatt nem vesztünk éppen. Szóval kell ölni főleg a támadókat ,de sokan úgy vélekednek ,mint Te ,hogy segíted nézni az m-comot ahelyett ,hogy ténylegesen segítenél :) - ne vedd támadásnak csak fura számomra ;)

    [ Szerkesztve ]

    hkv.hu

Új hozzászólás Aktív témák