Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz medvezsolt #15775 üzenetére

    na igen ez lenne egy megoldás, hiszen ha egy csapaton belül lenne mind1ikből egy, és tegyük fel nem felel meg az egyénnek a dolog, átmegy egy olyanba ahol csak ő lesz egyedül, és mire kirohan a pontokra, lemegy a nap... ez reális lenne, mivel kevesebben lennének nehezebben lehetne taktikázni, ráspawnolni, ez meg rákényszerítené az embereket arra h dolgozzanak squadban!

    (#15786) Giinos Quake Livben ez sikerült (csak példaként írom), az oldal mindenkinek fenntartja a stat adatait, k/d és accuracy függvényében adja a skillt, és mikor meccset választ az ember írja ki h megfelelő e a kiválasztott szerver. Értelem szerűen azt a skillt kapja meg a szerver aki a legmagasabb skillű. Játékon belül pedig további csapat balanct úgynevezett shuffle-t lehet lekérni. Gondolom skill pontok alapján osztódik el ezek után. ha 5v4 van akkor értelem szerűen a kevesebb csapatba rakja a próbb játékosokat.
    És ez "csak egy web browser-es" játék!

    am én úgy játszok h igyekszek mindenre begyűjteni a platinát, uh semmiféleképp sem ragadnék le egy már platinás M60-nál vagy Gol Magnum-nál.

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák