Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz ciry #15411 üzenetére

    Csak nem hagy nyugodni a 2vs4 mag kérdése játék alatt. :DDD Találtam egy PC analízist BC2-höz...[link]
    Lefuttattam és ezt az eredményt kaptam:[link]

    A konlúzióm...
    Bár azt írja a minimum gépigényt teljesítem, az ajánlottat meg csak azért nem mert nincs 4 magos procim, ez egy igazi nagy parasztvakítás. Miért? Mert ha megnézed a "your system" sort láthatod, hogy a processor performance jóval magasabb, lényegében a duplája E8600@4,3Ghz-el mint az ő általuk kitalált recommanded processor performance ami ugye 4 magos procira vonatkozik.
    Na most akkor mi is van? Majdnem 2x erősebb a procim papíron mint egy kb. 2,8-3Ghz Quad Core? De akkor miért is csak a minimum gépigényt teljesítem?
    Ez egy baromi nagy ellentmondás!!! Remélem ez azért egy kis bizonyság arra, hogy proci tekintetében nem lehet gond, mert 2 magos. Mint látható ők is össze-vissza beszélnek.

    Ez az egész arról szól, vegyél még jobb procit, még jobb VGA-t, non-stop fejleszd a gépedet, mert elavult lesz, közben a dolgok semmi másról nem szólnak mint a bizniszről. :K ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák