Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz ciry #15374 üzenetére

    1024*768? Akkor miről beszélünk? :U Full procilimites felbontás, és ezért izzadt vért minimumon. 1280x1024 ill. 1440-es felbontásig egy játéknak általában proci erő kell, főleg ha jó VGA van alatta, hiába van bekapcsolva az összes képjavító.
    Ezért is írtam korábban, hogy azért hardveresen nem ártana érteni hozzá, nem pedig szajkózni tudatlanul, hogy "fos Inteles műkétmagos". :B :B

    Nekem nem ez a proci a világ közepe, de annyit azért konyítok a témához, hogy minden baromságot nem hiszek el, amit mondanak. Csak azt, ami érvekkel alá van támasztva, ill. saját magam tapasztaltam. Volt 4 magos procim elég sokáig...3,7Ghz ment 24/7, mégis eladtam, mert arra amire való, és az a meló, amiben kihasználtam egy darabig (video encode) befejeződött. Megvettem a 2 magost, mert tudtam, hogy proci igényes alkalmazás jóformán csak a játék lesz.
    De te azért csak higgy abban hogy a 4 meg a több mag a jövő... :DDD Nézz bele a C2D Kentsfield topikba, hogy hány éve mondják ott, és hitegetik magukat, hogy majd jó lesz, meg jó befektetés, és a 4 mag a jövő. Na ja. Az. Csak azt nem kalkulálták be, hogy amíg teret fog nyerni a 4 ill több mag, addig 4-5 új procicsalád ki fog futni. :U Tehát mire érdemes lenne 4 ill. több magost venni a procid elavult lesz. Ez a lényege.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák