Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    De egy biztos,hogy medal of honort ne vegyetek...
    egy hatalmas nagy cod4 kpoincs,bf skinnel,gagyi grafikával olyan cod4 szinten,bár nem akarom megsérteni...
    Textúralap fák,stb,tulajdonképp sérül a környezet,de rakétavetővel is épphogy,egy őrült rohanás,kicsi map,nincs a fegyóknak szórása szinte,kempelős pixelharc.
    Lényegében szar az egész eddig.És nem esküdnék meg egyáltalán,hogy nincs golyóveszés itt is,mert hatásosabbnak tűnt a pötyögős móka.
    Nem vesztettetek a betával eddig sokat,gyanús is volt,hogy mi ez a 700 megás kis semmiség.Hát olyan is.Egy skin a cod4-re kábé.Nem mai szinvonal,NINCS egeres fegyverváltás,stb,lassú,bármit nyomsz,kivárja,ha mozogsz,akkor nem cserél tárat,csakha megálltál,futás közben nem dob granyót...
    Nomeg gránát.Nyomi csávó,eldobod vagy 6-7 méterre teljes nekifutásból,nem pattog,mintha papirgalacsint dobnál.A GL dettó mint máshol,semmi extra,alap 3 lőszer,HURRÁ.A rakétavető gagyin néz ki,béna fegyverhasználati effektek,alig hatás.
    Egy 5 évvel ezelőtti szinvonal,megy is simán full hd,minden extrán,4x élsimitás,16xAA azén gépemen is,60fps igyis.Ja ugrani akkorát lehet,amekkorát tudtam 6 éves koromban kábé. :C Semmi taktika,bár sok hely és útvonal,de semmi improvizálás,fél óra,és tudod,merről merre jön az ellen,mégcsak átugrani sincs mit.
    Gagyi hitbox,én nem hiszem el,hogy a 30 killemből,ami eddig volt,legalább 80% headshot,ha nem több,én is kábé igy kaptam mástól. :F
    Cserébe nem szép,statikus környezet,leszámitva a kötelező szélfújta szemetet,semmi normális fény-árnyék,egyszerűen mesterkélt terep,mintha a cod4-et közepesre tennéd,itt ez a full.
    Hát nagyon ajánlom,hogy bütyköljenek ezen még...EZ nem mai szinvonal,ha 5 éve jön,labdába sem rúg a cod4 mellett,akármi is lett volna a neve.Egyébként legalább lag nincs.A szerverkereső persze bugos,és persze mégcsak a VIP-esek tolják,kevesen játszanak.Igaz én is épp kipróbáltam egy fél óra elejéig...


    Ime a "remek" full hd extra max,stb screenshotok...csak saját felelősségre :W
    Ennél szebb custom mapjaim vannak cod4 alá....

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák