Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz ciry #15106 üzenetére

    Turkáltam kicsit a neten a magyar BC2 (klán)szerverekkel kapcsolatban. Elsősorban az érdekelt, van-e bármiféle szabályzatuk. Legtöbb szervernek nem is találtam webes felületét, nem hogy szabályokat (talán ezért nem találkozott az illető máshol "ilyennel", mert máshol mindent szabad). Kettőt azért sikerült összekaparnom: TRS Squad of Traitors és a =cBc= klán.
    Előbbi szabálya az, hogy:
    "Kérjük ne használj m60-at, RPG/CG/AT-t a játékosok ellen és ne camp-elj sniperekkel, különben ki leszel rúgva.",
    utóbbié pedig, hogy:
    "Minden félreértés elkerülése végett a szerverünkön ( egymás szidása, anyázása kivételével) NINCS SZABÁLY !! Úgy gondolom ezzel is a szélesítjük a játékosok választási lehetőségeit. Nem kötelező feljönni a szerverre , de ha feljössz akkor ezt tartsd tiszteletben!".

    Szabályok nélkül - amik alapján az adminok intézkedhetnek - még ennyi kis rend sem lenne a szervereinken. Azt meg én személy szerint nem hiszem el, hogy ahol nincs szabály, ott mesébe illő, álomszerű a játék, öröm és bódottág felmenni játszani :U . Különösen a magyar szervereken.

    Csak már jönne a patch. Mert ha kijön, nálunk nem lesz 2-3-nál több sniper és rakétavetős csapatonként, Nelson Bay-en lehet, hogy ha megszakad sem tud senki rakétavetőt használni, a védők ha megszakadnak sem tudnak bemenni a támadók bázisára.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák