Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz ciry #14612 üzenetére

    sztem is valami szappanopera szerűség indult el :DD am én is uezt éreztem anno mikor gabipaci, vagy vmelyik admin killezett engemet a semmiért. Az ember ezek után mérlegel, az Ő csapatuk lőtt be anno a mi egyetlen most vagy us v ru deploymentünkbe (gondolom mert meglátták a tankunkat, ja és még ráadásul jöttek is befelé -kiszedtem 2embert benn, gabipaci is felment a dombra (és ez sem kitaláció hanem, pusztán emlékezet, mivel még csodálkoztam is h mindezt egy admin még engedi is) a többi csapattársával együtt és nem sokkal utána kaptam a killt) ami picit megülte a gyomrom, de ez már a múlt, csak példaként hoztam fel) és még mi kaptunk büntetést. De sikerült megoldani a dolgot az előző hszben leírtak szerint, és picit csalódottan, mivel nem gondoltam volna h ezt fogom átélni egy Magyar szerveren ráadásul rögtön az első 5 percben :))

    pl vannak alap dolgok a játék terén is, nem cseszek ki a másik játékossal, még csak indulatból sem! nem megyek be az ellenség bázisára lövöldözni a védtelen (meglepetés szerűség hatására bespawnoló) játékosokat. Nem lopom el azt ami a másiké. Nem ölöm meg a heliből 2nd seat-en a gunner csapattársamat, csak mert én akarok lövöldözni a heliből. Nem ölöm meg a csapattársamat csupán csak mert beszólt. Nagyjából ennyi jutott az eszembe most, nekem ennyi az elvárásom a másik játékosokkal szemben (lehet 1-2t kifelejtettem, de azok sem ilyen nelőjé gle vaze típusú rule-ok).

    meg alapból el van cseszve pár map! Port Valdez, HC-n iszonyat h vannak emberek defenderben akik képesek lövöldözni az éppen ejtőernyőző játékosokat nem is beszélve arról h pár defender felsprintel a hegyre h leszedhesse onnan sorozatlövővel az attakereket! undorító, hányni tudnék az ilyen emberi gesztusoktól! Én tisztelem annyira az ellenfelemet h sportszerűen játsszak, nem lennék képes odamenni conquestben minéket pakolni le a kijárójuk elé... meg hasonló dolgok ....de hát ilyenek az emberek, sajnos, ez egyre inkább jellemző erre a redvás világra...

    [ Szerkesztve ]

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák