Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz ADAM1337 #11540 üzenetére

    Két dolog ezzel kapcsolatban:
    - Rushban támadóként de főleg conquestben eléggé számítanak a ticketek. Tehát ha egy medic 5x éleszt újra, akkor spórolt a csapatnak egy ticketet. ha ezt megteszi 10 emberrel akkor az 10 ticket, ez már elég egy m-com élesítésre. Igazából a 20 ellenfél közé berohanni élesztenivel nem az a baj, hogy 6-al több lesz a kd arányod rosszabbik oldalán, mert - már ne haragudj meg érte - ezt nagyjából mindenki leszarja. Az igazi probléma, hogy ezzel a tettel kockáztatja, hogy a csapat még egy ticketet elveszít, ahelyett hogy visszanyerne egyet.

    - Ha nincs töltényed akkor keress egy assaultot és állj be elé, vagy mássz fel TS-re és kiabálj. Az öngyilkos kommandó ugyancsak a csapatnak egy fölösleges ticketébe kerül, szóval nem túl jó megoldás. Részemről meg is érdemled érte büntetésnek, hogy 5x felkeltsenek :D

    Szerk:
    Mégvalami: Ha felkeltenek akkor ne állj meg tárazni meg nézelődni. Első dolgod legyen, hogy fedezéket keresel. Lehet csak 2 lépést tudsz megtenni a fedezékig, de ennyivel is könyebb lesz a következő feltámadásnál a dolgod.

    [ Szerkesztve ]

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák