- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux Mint
- DIGI internet
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- Finn kísérlet: kijelző helyett könyvet a diákoknak
- Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
ugye ha van régi chat logom a gmailben elmentve egy törlésre kerülő fiókkal, az én oldalamról nem fog elveszni?
/s
-
Elims
veterán
Sziasztok!
"Kifüstöli".Fasza. :-( Nekem is szokta küldözgetni,hogy inaktív a fiókom,közben meg naponta küldök/fogadok 10-20-30 email-t. 😡
Ilyenkor mi a teendő??Rendszeresen használom,folyamatosan be vagyok lépve,nem inaktív a fiók!
Már kipróbáltam sok mindent,kíváncsi leszek,hogy így is törölni akarják e.
Esetleg ha vki tudna egy gmail ügyfélszolgálat elérhetőséget kérem írja meg.Kerestem már többször,de mindig csak a gyik-et találom. -
tibaimp
nagyúr
Szerintem jól teszik. Több millió, hanem 100 millió fiók, név és háttértár kapacitás szabadulhat fel. Kíváncsi leszek, hogy közölnek-e majd adatokat a törlések után.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nubreed
veterán
Ez vajon vonatkozik az olyan fiókra is, ahova effektíven nem lép be az ember akár hónapokig viszont aktív filterek, szabályok vannak beállítva ott pl. automatikus forwardra bizonyos feltételek szerint egy másik email fiókba?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Solten
őstag
Ideje volt.
Saor Alba
-
addikt
Ez mind oké, de mi lesz azokkal a Youtube-os tartalmakkal amiket régen töltöttek fel, de mára már inaktív a feltöltő, évek óta nem jelentkezett be, de magát a videót nézik?
Kár, hogy erre nem tért ki a cikk.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Tajrexi
tag
"Additionally, we do not have plans to delete accounts with YouTube videos at this time."
-
törölt tag
Utálom az ilyet úgy látszik muszáj lesz belépdesnem.
-
Melorin
addikt
Irritáló a cikk címe. Miért lenne bajban az, aki rég nem lépett be? Valószínűleg nem is használta már egy ideje, nagy bajban lesz...
Ráadásul több mint fél éve van belépni, hogy aktívvá tegye. -
ledgeri
nagyúr
Na akkor itt az ideje pár fentebb is érdeklődő emberkének belépni, és aktualizálni a biztonsági dolgokat is, és átnézni, hogy min lehetne javítani: jelszócsere, mert nem árt... 2fa, mert akkor már miért ne, stb!
#9 benedekco Hát ha abból indulok ki, hogy adott fiókokon belül már egyre nehezebb a régi tartalmakat felfedezni, DE persze az ajánlásokban néha van 10+éves 100 megtekintéses videó, lehet, hogy azok is mennek a levesbe!
#14 kovibeni777 22 havonta 5 perc... juj...
#17 Melorin az ilyen embereken nem tudsz segíteni... itt is a PH-s email ellenőrzésekkor is, meg kb minden email-es azonosítást használó account support fórumában ott a millió találat email keresőszóra: "jaj a régi emailem nem működik, mikor kérem a jeszóhelyreállítót, küldi a rendszer a biztonsági kódot, az oda megy ami már nem létezik, jaj segítség"
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz #71316224 #20 üzenetére
Linkelt már azt a hsz-ed, ami összhangban van a #20-as béli első 4 szavaddal! (Emellett a vessző nem csak felsoroláshoz kell, hanem megérthetőséghez is!)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kilua
senior tag
Én pont ezért a biztonság kedvéért letöltöm a kedvenc YouTube videóimat (lejátszási listákat) arra a hddre amit a tvre szoktam kötni, mert túl sok videó van eltávolítva lejátszási listáimról, vagy csak elnémítva a zene, na mégegy ok amiért eltűnnek régi videók.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Ivy.4.Ever #25 üzenetére
Ezt nem tudom, csak azt, hogy a nagy zeneszerzők (pl. Mozart,
Bartók, stb.) magánlevelezéseit is kutatták haláluk után!De amikor kiásnak egy n+1 ezer éves sírt és abból kiszedik az elhunyt dolgait, azt ki engedélyezte? Az miben más, mint a magánlevelek olvasgatása ~100 év elteltével?
-
ceia
őstag
Jó, hát majd belépek egyszer decemberig. Nekem csak azért van egy gmail fiókom, mert kellett a youtubehoz. Levelezésre nem használom. Én vagyok a megcélzott felhasználói réteg.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ledgeri
nagyúr
Technikailag és gyakorlatilag nem kell gmail fiók youtube-hoz, csak google-fiók.
-
Elims
veterán
Először normálisan válaszoltak:
"
Köszönjük szépen, hogy felkereste a Google Ügyfélszolgálatát
A Google-fiók akkor minősül „aktívnak”, amikor Ön használja. Használatnak minősül például a következő:
-Bejelentkezik a Google-fiókjába
-E-mailt olvas vagy küld
-Használja a Google Drive-ot
-Megnéz egy YouTube-videót
-Letölt egy alkalmazást a Play Áruházból
-Használja a Google Keresőt
-A Bejelentkezés Google-fiókkal funkció használatával jelentkezik be egy harmadik féltől származó alkalmazásba vagy szolgáltatásbaHa szeretne meggyőződni arról, hogy egy adott fiók aktív, jelentkezzen ki belőle, majd jelentkezzen be újra.
További információt a Súgóban talál Az inaktív Google-fiókokra vonatkozó irányelvek között.Köszönjük!
Nefelli
A Google Ügyfélszolgálati csapata"Majd erre megírtam,hogy ezek közül szinte mind használom akkor jött A válasz:
"
Thank you for your answer.
We can't provide an answer yet, but we will update our support resources based on these types of questions. Your feedback is important to us.
For more information, see the Inactive Google Accounts Policy.Thank You
Nefelli
Google Customer Service Team"3 havonta mégis küldik a figyelmeztető email-eket. :-/
-
Necroman_Mk2
őstag
Kellemetlen, de mert időben figyelmeztettek, fél év múlva indul, és 2 évente kell csak be-belépegetni, ezért ez kibírható. Legalább a sok egyszer használt e-mailektől is megszabadul az ember. Kérdés csupán, hogy ez végleges hard törlést is jelent-e, vagy csak inaktivra állítást?
#11 Tajrexi Ha az itt felemlegetett magánlevelezéseknek nem is, de a YT videókat szerintem butaság volna a Google részéről törölni. Még akkor is, ha legalább 10 éve senki ember nem nézte meg.
#27 UnA Illetve az elhúnyt híres ember jogutódjai kaphatnak hozzáférést a Gmail fiókhoz. Gondolom én, mert az lényegében hagyaték...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Nibiru
tag
Rohadtul ideje volt. Egy csomó fióknév csak és kizárólag azért van regisztrálva mert rácuppantak arra az ingyenélők annak idején, hogy eladják a szép (számok és egyéb pótlólagos karakterek nélküli) e-mail címeket. A gyakoribb személynév kombinációk szinte mind ennek lettek az áldozatai az USÁ-ban és nálunk is. Akit mondjuk Rudolf von Hosentrager-nek hívnak annak nincs ilyen gondja.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Én nem tudom, hogy és miért, de piaca van, de még a véletlenszerű emaileknek is: Néha ránézek egy két oldalra, ami ilyenekkel foglalkozik (most pl egy Discordos név-rendszer váltás jön szóval ott is lesz boldogság, míg az lefut) és olyan is van hogy ezévi email címeket lehet venni... Eszem megáll!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen