Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz Predatorr #22 üzenetére
A tömeghipnózis ott kezdődik, amikor egy vazelinnel leöntött bábúról képzelik azt sokan, hogy valósághű. Az árnyékolás az egyik leg alapvetőbb dolog ebben az RT őrületben, amit véleményem szerint bármelyik gyártó szépen tud hozni ma már.
Érdekes, amikor pl. a zöldek fogyasztanak többet azt rendszerint lesz@rjátok, de ha a konkurencia, akkor megy a flame. Engem speciel ez nem érdekel és a jövőben sem fog.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Predatorr
őstag
válasz Synthwave #18 üzenetére
(X)
Turb3okappa: Majd egyszer próbáld ki. Mkndig ez az önámítás.
Pikari: +1
Raysen: Érdekes ez a tömeghipnózis, hányan elhitetik magukkal, hogy a valósághű megjelenítés fölösleges, és hányféle indokkal verik át magukat. Mexodus pl. irreális rtx nélkül, belátsz mindenhova, ahová nem jutna fény. Csalóknak persze jó.
Az AMD kártyák fogyasztását meg sem említve.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Pikari
addikt
válasz Synthwave #18 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom a driverek minőségével, mint amit Predatorr leírt. Ettől függetlenül vissza kellett térnem AMD-re, mert nekik meg a linuxos drivereik sokkal jobbak.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Raysen623
addikt
válasz Predatorr #17 üzenetére
Amíg az RT abban merül ki minden esetben leginkább, hogy minden úgy néz ki mintha leöntötték volna vazelinnel, addig köszönöm nem kérek belőle. Ez megint egy szándékos túllövése a HW igényeknek a zöldek oldaláról. Amióta RTX kártyám van kb nulla alkalommal kapcsoltam be a funkciót, mert nem természetes ez a része. Ahol tényleg nekem sokat hoz, az árnyékkezelés, de a tükröződés már nem az igazi, volt olyan eset amikor rondább volt mint a régi megoldás. Mindezt a zöldeknél. Szóval ez idáig inkább pénisznövelésre alkalmas, aztán majd ha szépen kiforr minden gyártónál, akkor lesz értelme használni, mert addigra a fejlesztők is talán úgy fognak hozzáállni. A fogyasztásra való hivatkozás megint egy vicc, miközben árban érzékelhető különbség van a kettő közt. Most jön az Intel is harmadiknak, és lehet fel lehet kötni a gatyát mindkét oldalon.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predatorr #17 üzenetére
Érdekes AMD-id voltak, mert ez pontosan fordítva szokott lenni. A pirosak az idővel beérnek, mint a jó bor, miközben az NVIDIA szándékosan elkaszálja a régebbi generációkat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Predatorr
őstag
válasz flashpointer #8 üzenetére
Javaslom a "legtöbb" szó jelentését megtekintened az értelmező szótárban.
Aztán a szájbőrpankkal, vagy más újabb játékokkal mit kezdenék?slmSIG: Nincs is értelme, amíg nem próbáltál régebbi játékokat futtatni. Épp elég AMD kártyám volt ahhoz az elmúlt 15 évben, hogy tudjam, megjelenés után kb. fél évvel kezdenek el normálisan futni rajtuk az aktuális játékok, 2-2,5 évvel később meg hirtelen belassulnak vagy el sem indulnak a régebbiek. Nyilván az általad meghatározott körnek nincs ezzel baja, ahogy a magas fogyasztással vagy a gyenge RTX teljesítménnyel sem. Szóval mások meg nem véletlenül vesznek nV-t.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Synthwave #12 üzenetére
Nekem a Sparkle már az "A" szériából sem tetszett. Mondjuk zárt házam van, szóval teljesen mindegy, de én inkább a B380-at várom. Nem játszom és a gépem még jópár évig marad, de azért az AV1 jó lenne.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
slmSIG
tag
#5Predatorr:
"Arányaiban ettől az Intel roppant messze van, és a meghajtói még az AMD-inél is rosszabbak."
Nem tudom, de nem is érdekel, hogy mi a bánatod az AMD drivereivel, de biztosan én, meg a többi hozzám hasonló az ökör és szerencsétlen, hogy nincs vele gondunk.
Az Intel driverei is rengeteget javultak, de mindegy ez is.
Zsenikkel nem vitatkozom! -
Kisgépkezelő
senior tag
M.2 -> PCI-e átalakítóval rá lehet dugni a videokártyára még két videokártyát. Pár éve ilyenből az összes a bányában végezte volna.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Sparkle szerintem szebb, de egyébként bejönnek ezek az Arc VGA-k. Csak bántaná az OCD-m egy AM4-es gépben.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
260 és 250 dollár, az SSD-s meg egyelőre x, benne van a cikkben.
-
nexplo
őstag
Kövezzetek meg de a design nekem bejön Tesztet még nem láttam róla.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Auratech
őstag
Videós feladatra gondolkoztam el, hogy jobb lehetne az 580-as intel, egy 4060- nál, ha ki lehetne használni, lenne rá támogatás az encoder, decoder rész tekintetében a hasonló árszintű amd, nvidia karikhoz képest. Az olvasottak alapján ez esélyes, de könnyen inkább egy M4 Mac Mini lesz az alap videós eszköz egy külső ssd-vel..
Auratech Field Recording
-
Raysen623
addikt
Tetszetős a design. Valamiért elkapott az RX480 nosztalgia
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Predatorr
őstag
A 4080-am elvan a legtöbb játékban -15% órajel, -40% power profillal 180-210W-on, leszabályozva, de gyári órajeleken, -10% powerrel is 250W körül. Arányaiban ettől az Intel roppant messze van, és a meghajtói még az AMD-inél is rosszabbak.
Komplikato: Vajon hűvösebb, mint az alaplapon?
[ Szerkesztve ]
-
mad823
őstag
-
slmSIG
tag
Érdekes, de szerintem egyre ígéretesebbek az Intel VGA-kártyái, szemben a CPU -kkal amit gyárt!
Ez csak szerintem van így?
-egyébként, hogy kihasználja a megmaradt 8sávot úgy, hogy közvetlen a VGA-ra(-ba) rakhatom az ssd-ket, minden más(külső) csatlakozó-kártya szükségét kihagyva, az különösen tetszik!
Mondhatni, végre valaki meglépte ezt is!