Új hozzászólás Aktív témák

  • steveetm

    őstag

    válasz mákos bejgli #64791 üzenetére

    Udv,
    Egy kicsit offtopic leszek, de remelhetoleg annyira megsem.
    Adott ez a felallas: [link].

    TLDR; verzio az, hogy adott egy gep, VGA* kartyaval neha elkezd fagyogatni(kulonbozo szines kepernyo, beakadt hang, nem kekhalal), VGA nelkul atomstabil**. Nagyreszt jatek*** kozben, neha alvo modbol ebresztesnel is, de ez ritka.

    A gond az, hogy a szerviz, nem meglepo modon, nem tudja reprodukalni a hibat(Megjegyzem epp most nyomtak fel az agyvizem, mert kulon a szajukba ragtam, hogy en is futtattam 2 napon keresztul furmarkot, minden fasza, erre bejelentik, hogy ok max 8 orat futtatjak, mert nem hagyhatjak ott a gepet estere, mert tuzveszelyes. Es ezert van naluk mar 3 hete...)

    Szoval a kerdes, hogy lenne-e javaslatotok arra, hogy mivel probaljak meg tesztelni egy hasonlo jelenseget ritkan produkalo kartyat? Furmarkot mar eleg sok beallitassal probaltam, nem jott be. Futott egy keves pixmark is, azzal se jott elo.

    Koszi elore is!

    Udv.: steveetm

    * - GIGABYTE Radeon R7 370 GV-R737WF2OC-2GD 2GB
    ** - Tobb, mint 1 honapig hasznaltam VGA nelkul, 0 fagyas. Kartyaval nagyon ritkan ment masfel hetnel tovabb fagyas nelkul.
    *** - 99% ban Heroes of the Storm, kizarnam a lehetoseget annak, hogy szar a jatek, masik 3 gepen ment parhuzamosan, de meg ha ki is fagyasztja a gepet, az mar regen rossz.

Új hozzászólás Aktív témák