Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • fenyo

  csendes tag

  válasz fenyo #852 üzenetére

  "Mondjuk én nem szarom le, te pedig kaptál 3 nap kitiltás warezre buzdítás miatt,"
  Óóó, most aztán nagyon megbüntettél... :D
  Látom te is hatalom-mániás vagy.
  ...Hiába, az emberek nagyja tényleg megrészegül a hatalomtól, pontosan ezért nem való neki.

  "lesz időd gondolkodni a tiszteletről meg a szerzői jogokról is. - Bog"
  Te nekem ne papoljál a szerzői jogokról...
  Aki kicsit is tájékozott, az pontosan tudja, hogy a "szerzői jogok" védése az PONT NEM a szerzők jogainak védelméről szól.
  A szerzők megkapják fixen a maguk kis pénzét, aztán utána az igazán nagy pénzeket pont azok kaszálják le, akiknek aztán az ég világon semmi közük nem volt a termék előállításához.
  És persze ezek bújnak a "szerzői jogok" mögé, féltik a kiskirályságaikat, a nagy pénzeiket, miközben ők maguk kizsákmányolják a szerzőket, és a vevőket egyaránt.

  Eleve milyen igazságtalan dolog az, hogy valaki 1-szeresen megdolgozik egy termékkel, és utána ugyan azt a terméket eladja 100000 embernek ugyan azért a pénzért! És extraprofitra tesz vele szert.
  Képzeld el, hogy az asztalos csinál egy asztalt, és ugyanazt az 1 db asztalt eladja 1000 embernek. Nem érzed benne, hogy ez mekkora átverés?

  És azzal, hogy egyes rétegek lewarezolnak valamit az ég világon senkinek sem ártanak!
  Enyhén szólva is csúsztatás a warezolást a lopáshoz hasonlítani, mivel a lopásnál amit elemelnek, azaz eredeti gazdájának már nem lesz meg, nem élvezheti a terméket, míg a software esetében ugyanúgy megmarad az eredeti gazda számára is!
  Akinek nincs pénze megvenni ezeket a drága dolgokat, az amúgyse venné meg, tehát bevételtől elesésnek tekinteni megintcsak csúsztatás.

  És mondom mindezt úgy, hogy magam is programozó vagyok!

  Te meg ezeken gondolkodj el!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés