Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • draff

  aktív tag

  válasz Bog #878 üzenetére

  Van azért egy pár tévedésed.
  Ez a navigátor egyáltalán nem noname, (bár én viccesen annak neveztem) s ahogy én a neten villámgyorsan végignéztem, bizony különböző árakon de elég sok helyen hirdetik,
  továbbá - van neki eredeti doboza és mindenféle hozzá való cuccok,
  továbbá - én se a Keleti pályaudvar környékén egy kapu alatt vettem valami seftes cigánytól, hanem egy közismert és nemrég megnyilt nagyáruház Média Mark-jában jó magyar forintért!
  Továbbá - a neten mindenféle számítógépes progikat lehet találni, hogy aztán az egyik letöltöttel simán elindult az iGO navigálás, az egy dolog.

  Ha már annyira a szerzői jogok élharcosa vagy, hát kérdezd végig az országot /de elég csak itt a fórumtagokat/, vajon hány felhasználónak van legális operációs szoftver a gépén? Szerintem 10-ből 7-nek nincs! És akkor mi van?
  Az illetékeseknek és a forgalmazóknak nem kellene olyan drágán adniuk a cuccokat és akkor minden oké lenne.
  Ha meg mégis annyira drágán próbálkoznak, hát egyáltalán ne csodálkozzanak, hogy erre fel "mindenki másként csinálja". Ez egy ilyen ország ---

  pl. amikor az szdsz egyik nyilt napján a Windows-ablak alsó mezőjében megjelent a nem legális szoftverre utaló jelzés, akkor miről is beszélünk? Egy szdsz-nél! Tele volt a hírrel a média és aztán mi lett belőle?
  Szerzői jogok ide vagy oda - egyszerűen semmi sem lett!
  Mindenki hallgat róla mint macisz@r a fűben.
  :R

 • fenyo

  csendes tag

  válasz Bog #878 üzenetére

  "Nem azért jár el villámgyorsan a kezem, mert a szerzői jogok élharcosa vagyok, hanem azért, mert a fórum üzemeltetője is felelősségre vonható, értve vagyok?"

  Ha ez igaz volna, akkor kitennél egy ilyesmi "táblát", hogy: "A fórumon elhangzottakért illetve tartalmukért a fórum üzemeltetői semmilyen felelőséget nem vállalnak."
  És ennyivel nyugodtan el is intézhetnéd az emberek b**zogatása helyett, nem lenne az ég világon semmi gond. Senki nem zárná be ezért a fórumot.
  De helyette itt pattogsz minden egyes picikét is nem-teljesen-legális vagy annak tűnő beszólásra. Ki kért erre téged? Te azért kapod a fizetésedet errefelé, hogy bármi, ami akár a leghalványabban is sértheti egyesek "szerzői jogait" azt azonnal töröld, és egyesével mindenkinek megmondogasd, hogy "ejnye, ezt nem szabad, ez büntetendő" ?

Hozzászólok Aktív témák