Új hozzászólás Aktív témák

  • draff

    aktív tag

    válasz PLaci58 #4588 üzenetére

    Nem hiszem, mert ezt azért én elég sok helyről szedegettem össze több év alatt, és úgy vettem észre, indításkor csak betölti - anno - ezzel legfeljebb a RAM-ban foglalja a helyet, ám különösen nagy értelme nincsen. Hogy kék az ég, vagy zöld a fű, az aztán a legkevésbé se fontos dolog a 3D-s térkép megjelenítése esetében. ... s akkor a képen szépen ott az út, és rajta "megy" a nyil.
    Vagy ha valamilyen közismertebb skin-t használok, akkor esetleg egy általam a készletéből kiválasztható akármilyen kisautó. De ezek általában mind csak a memóriát zabálják, ám más hasznuk - a látványukon kívül - nem sok van. Nekem pedig olyan régi már a gépem, hogy a használható memória-kapacitás benne véges - és általában a program jó működésének rovására megy.

    Még soha nem szedtem szét ilyet, de gondolom, hogy egy kis százlábú fekete bigyó lenne benne a memoria-chip. Ha meg esetleg kicserélném egy nagyobbra - bár ennek az esélye 1:100000-hez (mert sziszifuszi munka lenne a kis hülye lábacskákat oda-vissza hegesztgetni) - akkor vajon el is menne azzal?
    Vagy valami okos mütyűr megadja ott a valaminek, hogy egyáltalán mivel gazdálkodhat,
    ám ha valami módosulás történik, akkor talán még azt se ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák