Új hozzászólás Aktív témák

  • iref-h

    tag

    válasz gipsztigris #4265 üzenetére

    Szia!
    Köszönöm válaszodat!
    Bár mit tettem nem sikerült a kalibráció, visszavittem a boltba, szerencsére három napon belül voltam kicserélték. Ez a gép ilyen tekintetben jó lett. Az FM transzmitter maradt probléma. Ja még egy kérdés felmerült (Control Panel), ami időközben tisztázódott is!? !
    Ugyanis a Start/Settings/ úton megjelenik egy ablak, és egymás alatt az alábbi sorrendben Control Panels, Nerwork and Dial-up Connections, Taskbar and Start Menü felíratok. Sajnos a Control Menüre érintve az nem jön elő, hanem visszaáll az asztal az alaphelyzetébe, a fent írt Start menükkel.
    Felhívtam a szervizt, ahol közölték velem, hogy ez így van rendjén, más Win CE 6.0 - nál előhozható, de ez a (CNS Globe Smart 4.3 480x272 SIRFatlas V AT550 500MHz - Windows Embedded CE v 6.00 (Build 0 on Nov 16 2011) esetében nem áll fenn.
    Ezt azért furcsállottam, mert a korábbi ASUS R 600 - on 2db. dll fájl SD - re történő átmásolásával a Win CE 5.0 - n szinte minden előjött.

    Az lenne a kérdésem, hogy Igo Primoban létezik e olyan verzió amiben az FM transzmitter működését be lehet állítani, vagy a fenti Win CE 6.0 - nál valami olyan megoldás, amivel elő lehet hozni a Win CE -ből annyit, amennyi a transzmitter működéséhez szükséges Win alatt.? A helyzet az hogy a Win CE 6.0 - ban a NANDFLAS/TurnOnSoun/ után semmi, - itt esetleg megtalálható lenne a transzmitter beállítása? Sajnos PNA tekintetében a kezdők közé tartozom, ha hülyeségeket írok akkor elnézést érte.
    Lényeg az hogy régi típusú, 20 évefeletti autóm működési zajszintje, eléri azt a határt, hogy jó lett volna a rádió hangszórókat is használni navigálás közben.

    Üdv.: iref-h

Új hozzászólás Aktív témák