Új hozzászólás Aktív témák

  • akoska23

    aktív tag

    Sziasztok.
    Hú na hol is kezdjem: Adott egy hollandiában vásárolt Kenwood ddx 6029 fejegység a hozzá tartozó Kenwood KNA G520 navigációval. A navigáción Garmin rendszer van CN Europe NT v2009 térképpel.Mindez SD kártyán. A magyar nyelv rajta van a navigáción de magyar hang nincs. A garmin oldalán azt találtam hogy a magyar hang nem támogatott viszont sok apróhirdetést láttam ahol magyar hanggal árulják. Hol tudnák magyar hangot letölteni hozzá? Már azt olvastam hogy az angol hanganyagot kell felülirni vele és ugy fog működni és elvileg van is hozzá hang és azt is tudom hogy a gugli a barátom de két napja nem találok semmit. És még egy pikáns rész : A készülék mem kártyája a gépbe behelyezve azt irja ki: Hibás/sérült állomány az ISO fájl nem nyitható meg. Nem is tudom tallózni a kártyán lévő tartalmakat.
    Természetesen jogtiszta dologról van szó botban vásárolt de kicsit sok lenne 500euró tanulópénz egy magyar hangot nem ismerő/támogató rendszerért.
    Van itt sok guru kérlek titeket szájbarágósan segitsetek.

    Köszönöm!

    A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol

Új hozzászólás Aktív témák