Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • LámaZ

  addikt

  válasz M62-501 #3920 üzenetére

  SiRFstarV™ Architecture and SiRFusion™ Platform

  Google Fordítóval is:
  „A CSR következő generációs helymeghatározási technológiája, a SiRFusion™ a SiRFstarV ™ architektúrára épül és optimális beltéri és kültéri teljesítményt nyújt.

  A SiRFstarV chipek képesek venni a GPS, GLONASS, Galileo, Compass, SBAS, és más, jövőbeni műholdas helymeghatározó rendszerek (GNSS) jeleit. A SiRFusion platform a helymeghatározás céljaira integrálja a GNSS jeleket az olyan földi rádiós megoldásokkal, mint pl. a Wi-Fi, a mobiltelefon-hálózatok, MEMS szenzorok (gyorsulásmérők, giroszkóp és iránytű). A SiRFusion egyesíti ezeket a valós idejű információkat a mobil bázisállomások és a Wi-Fi hozzáférési pontok helyadataival, valamint az ún. ephemeris adatokkal és egyéb felhő-alapú információkkal a CSR Positioning Center-ben (CPC), így pontos és megbízható helyzetfrissítéseket nyújt.

  Az eredmény magas rendelkezésre állás, pontos helymeghatározási és navigáció a szabadban, a sűrűn beépített városokban, parkolóházakban, bevásárló központokban, repülőtereken, kongresszusi központokban, és egyéb gyalogos övezetekben. A SiRFstarV és SiRFusion javítja az olyan népszerű LBS alkalmazások rendelkezésre állását és megbízhatóságát, mint térképezés, keresés, nyomon követés és navigáció.”

  [ Szerkesztve ]

  Legyen minden jó!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés