Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz PLaci58 #3293 üzenetére

    Az annyi, hogy a miomap.scp fájlba beírod, hogy
    call "\Storage Card\igo8\igo8.exe" és máris a kártyáról indul az igo, ha a menüben rámész a miomap v.3.3-ra így nem kell a kártyát ki-be nyomogatni.. Persze biztos egyszerűbb sokaknak átnevezni az exe-t, tökmindegy.
    Nem ez a gond, hanem az, hogy nincs kártyán igo8-am. A tört verziókban meg olvasom, hogy előfordul, hogy nem lehet állítani a fényerőn meg lemarad a kép a hangtól, szóval tök nem biztos hogy 100%-os onnan, hogy tört, no meg egyébként sem az lenne a cél, hogy lopott legyen a szoftver, hanem hogy friss legyen a térkép.

    Szerintem lehetnének olyan nagyvonalúak, hogy egy két éves térképcsomagot már ingyenessé tesznek, hogy az ilyen gépekkel (amik egyébként műszakilag szerintem egyáltalán nem indokolt, hogy elavultnak számítsanak) ne kelljen szopakodni 2006-os útvonalakon ha már egyszer abbafejezték az SD kártyás igo8 forgalmazását. Ez így nettó copatás. Kvázi ugyanolyan lopás, mint a warez, csak nekik ugye szabad lopni tőlem "vegyél másikat" jeligére, csak nekem nem szabad lopni tőlük "add el másnak az igo-t" jeligére. Mindegy, nem akarom csinálni itt a hangulatot, de elég dühítő, hogy egy ilyen adottságú gépre nincs legális megoldás...

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák