Új hozzászólás Aktív témák

  • faragorn

    csendes tag

    Sziasztok,
    Segítség kellene, sürgősen.. mivel holnap már valószínűleg útra kell indulnom.
    Tegnap szegeden megvettem egy Wayteq x990-es navit, nagyon pöpec, gyors, szép jó, és így tovább, de nem birom rá feltenni a Sygic Truck (7.71 version 11530 D) es navi softwaret, azaz felment rá de nem birom a térképet aktiválni.. Láttam már más fórumokon, hogy másoknak is volt hasonló problémájuk de a megoldást sehol nem találtam leírva. A probléma ahogy látom az, hogy a Sygic eleve memóriakártyán érkezik eredetileg, és a térkép aktiválásánál a memóriakártya ID száma lesz a DEVICE ID number ami kell az aktiváláshoz. Most a gond az, hogy én nem vettem külső memóriakártyát bele, mivel van 4GB saját internal memóriája és feleslegesnek véltem kiadni a pénzt még arra is. DE és most jön a hoppá, a belső memóriának nincs DEVICE ID száma és így nem tudom aktiválni a teljes EU térképet.
    A kérdés tehát, tud e valaki erre megoldást, hogy holnapra beüzemeljem. HA van akinek sikerült már megoldani a dolgot akkor jelezze részletesen hogy telepítette az egészet, mivel ez az első GPS kütyüm és még nem vagyok otthon a működésében, ahogy a WINCE 6-ban sem.
    Láttam máshol ajánlották, hogy le kellene tölteni a wayteq oldaláról a sdcard.dll egy módosított változatát, meg is tettem de nem segített. Noha logika sincs benne mivel ez nem SDCARD hanem a saját internal memóriája, szóval nem sok köze lenne a fájlhoz szerintem.
    Várom az ötleteteket, közben elindítottam a Sygic fleet xp 14g letöltését is, remélve hogy majd az üzemel, esetleg azzal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
    Előre is köszönöm a hozzászólóknak a válaszokat!
    Üdv, Roli

Új hozzászólás Aktív témák