Új hozzászólás Aktív témák

  • malvin1

    tag

    Config: Navon N-480, Primo + GJA .

    Üresjáratban "valami" az utolsó képernyő érintés után kb. fél percel lekapcsolja a képernyőt. Ha elindítom a Primot akkor ez a lekapcsolgatás megszűnik. Idáig O.K.

    De tettem az SD-re is egy másik Primot, amit a GJA külső programok-ból indítok: a script kilövi a MobileNavigator-t, és elindítja a másikat. És ekkor visszatér a képernyő lekapcsolgatás. De ha ebből a Primobol hasonló módon visszatérek az előzőhöz, akkor ismét nincs képernyő lekapcsolgatás.

    Elsőre arra gondoltam, hogy ez a "valami" a MobileNavigator process létét-nemlétét figyeli, ezért a második Primot (bár eredetileg iGO-nak neveztem el) átneveztem MobileNavigatornak. De semmi hatás.
    Utólag még az is eszembe jutott, hogy nem is lehet ez az ok, hiszen indítható pl. E-Book reader is az SI-ből. Annak bizonyosan más a neve, de ott se illene lekapcsolgatni a képernyőt.

    Na de akkor mitől függ a lekapcsolgatás?
    Hogyan tudnám elérni, hogy a második Primonál se kapcsolódjon le a képernyő?

    u.i. véleményem szerint ezt maga gps.exe nevű SI interface csinálja, mert amikor hasonló módon Windows-t indítok (de ott a gps.exe-t is kilövöm, mivel nincs rá többé szükség: a Windows-ból nincs visszatérés), szóval akkor nincs "kikapcsolgatás".

Új hozzászólás Aktív témák