Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #54715584

  törölt tag

  válasz iceQ! #10548 üzenetére

  Várom a második részt. Az elsőt sajna elcsesztem. Pontosabban elbénáztam az elejét, és csomó mindent nem találtam meg, úgyhogy valószínűleg újrajátszom majd. GTA nem nagyon jött be. És a Deus Ex sem tűnik lopakodós (van erre jobb szó? mi a helyes kifejezés?) játéknak, pedig nagyon sok stealth lista hozza ezt.

  (#10549) laceszgamer Gyűjtöm az adatokat az AC-ről, sokan mondanak jókat róla, de nem minden részről. És még nem ástam bele magam, hogy melyik rész mire jelent meg és melyik a jó mások szerint. De tervben van. :D

  (#10550) vorosmarti Igen, változik a játék, és nem csak a végén, hanem a közepén is. Innentől spoileres. A Boyle küldetést többször kezdtem újra, mindig más ruhában volt a target. A vége felé Callista is meghalt, miközben várnia kellett volna az egyik toronyban, ahol sok jóság volt. És a végén Havelock leugrott Emilyvel a Lighthouse tetejéről. Közben rájöttem hogyan menthetem meg, és akkor már más volt a végső videók sorrendje is. Szóval érdekel nagyon, hogy esetleg a többi szál hogyan alakul, ha végig lopakodok és nem ölök, hanem csak kiütöm az őröket. Bár némelyik küldetés nagyon nehéznek tűnik, ha lesz több pénzem és egyéb dolog, akkor hamar tudok fejleszteni. Ezért is lenne jó újra végigvinni. Biztosan lesz több változás is már a második menetben. :)

  Ehhez a játékhoz nincsenek modok?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés