Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz dargelot #9736 üzenetére

    Nézd a Settlers 2 legutolsó része az úgy van megoldva, hogy nem igazán a harc a lényeg, hanem inkább a technikai-gazdasági fölény.
    A VI. A Birodalom Születése kicsit katonaibb, mert ott egy az egyben te irányítod a katonáidat, deeee nem olyan, hogy támadnak egyből azt nagy harc, mint más C&C vagy hasonló játékokban. Várfal minden miatt lassú a hadászat menete. Nyilván a játék vége felé elég akciódús már..sok fele kell figyelni stb de még ott is élvezetes, mert mellette a gazdaság és a város a fő, mert ha az nem megy véged.

    A VII. katonailag sokkal egyszerűbb neked, mert ott nem adott egységet hanem adott csoportot irányítasz csak. Értsd...kiadod kit akarsz megtámadni és odamegy a vezetőddel a had és támad. Aki nyer-nyer. Nem kell neked kijelölni őket, nem kell az íjászokat hátrarakni a pikásokat előre stb. Nem kell ilyen mértékű hadászati tudás...egy dominóelv alapján nyersz vagy vesztesz. Annyit kell beleszólnod, hogy látod mit kell megtámadnod és az alapján képzed a különféle egységeket.
    Mellette viszont mindkét részben nagyon jó és aprólékos adagokban kapod a város irányítását és bővítését...mindig 1-1 új dolgot ad a játék amit le kell küzdened...pl. betegség üti fel a fejét és old meg...nyilván gyógyfűszedés és patika által...de nehezíti, hogy a gyógyfű nem a te birtokodon nő és stb.

    Én nagyon imádtam ezt a 2 részt..ráadásul pitiáner összegekért be lehet őket szerezni!!! A város gazdasági részétől meg ne félj, hála égnek nem olyan mértékű, hogy minden vackot 5000 óráig kell elemezni, mint egy Total War játékban stb. Nagyon könnyen tanulható és onnantól élvezetes és magától értetődő lesz, hogyan építesz!!!

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák