Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Pont most végeztem a Black Mesa-val, és utána elindítottam megint az EP2-t. Ekkor jöttem ide, mikor elgondolkodtam vajon hanyadjára játszom az újra (3,4?). :DDD

    AVP megvolt, csak nem volt olyan emlékezetes, hogy megemlítsem. A Portált magam is listáztam. A Fallout 3 is lement nálam a maga idejében, a New Vegas valamiért már nem hiányzott. Jobb, mint a 3?

    A STALKER-ek sohasem tetszettek. Batman-t sohasem bírtam semmilyen formában.

    A Borderlands 1 után nem hiányzik a kettő. Van benne történet, vagy csak hentelés maradt a háttértörténet gyenge illúziójával, kifejtés és befejezés nélkül?

    A Deus Ex-et nekem az tette tönkre, hogy a marketingje miatt 3D-ben próbáltam vele játszani, de be kellett látnom, hogy a mai technológia még alkalmatlan erre. (1080p-ben játszhatatlan a TV-k 1080@25Hz limitje miatt, 720p-ben pedig van 60fps, de úgy 2D-ben is életlen nekem a kép és még a térhatás sem jön ki így összemosott képekkel.) Ettől kicsit megutáltam, de most talán már elő tudnám venni és rendesen 2D-ben tovább játszani.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák