Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz AthlonXP #4824 üzenetére

    Én majdnem kijátszottam végig, csak sajnos közben volt egy op telepítés és én hülye mentést elfelejtettem.
    Emlékszem arra a részre amire utalsz.
    Mivel azt mondod, korábban már kijátszottad és nem volt gond, vmi máshol kell keresni a gondot mint a játék maga, feltéve ha ugyan ez a gyári játékkal játszottál anno is.
    Mivel írtad új az oprendszered is, fent vannak a szükséges frissítések amik a játékoknak kelleni szoktak? Win telepítés után egy olyan 4-5 csokorban dől be a jó pár frissítés amik szükségesek...úgy mindenhez kb :) Ezek remélem megvannak.
    Ha igen akkor arra tudok gondolni valami gánya van directx vagy vga driver körül. Frissítsd le mindegyiket...esetleg direct xhez szedd le ezt a redistr. vagy mi a neve, most nem ugrik be. Ami tartalmazza az eddig kiadott direct x packokat...lehet vmi hiányzik neki...jártam már én is így anno 1 játéknál.
    Viszont ezekkel az a baj, hogy komplexebb hibákat szoktak okozni...akad fagy nem megy villog kerreg sb kép minden....neked meg csak a videóknál van gond úgy érzem.
    próbáld meg megnézni mi van fennt codecek stb terén.
    Nagyjából az a jó ha semmi :) Mármint tanácsként érdemes BS Playert használni....az a 3-4 dolog ami a videókhoz kell...leszedi telepítés közben.... hdkhoz meg nem kell semmi..ott media player classic.
    Én azt mondom codec körül van vmi. De így nehéz nagyon belelőni mi lehet.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák