Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Kis Joe #4485 üzenetére

    Nem akarlak megijeszteni, de ha egy Logitech-nél gond van a középponttal akkor lehet nem jelent túl jót.
    Nekem is volt Logitechem ( Rumble Pad 2 ) és ott minden állítás nélkül szuper volt minden.

    Nah de reméljük, hogy valóban csak vmi beállítás őrült meg nálad, tudom mennyibe kerül egy Logitech gamepad és nem jó hír ha gond van vele.

    Gyakorlatilag a vezérlőpulton belül... húú xp-n meg windows 7en rögtön megmondanám...vista rég volt...ööö...elvileg ott is van vagy úgy, hogy játékvezérlők...vagy eszközök és nyomtatók néven pl. windows 7nél ami közelebb áll vistához.
    Találsz egy efféle pontot vezérlőpulton belül, ott látod a csatlakoztatott eszközöket és ha rámész tulajdonságot vagy speciálist kikérsz róla, láthatod megfelelően működik-e, milyen verzió van fent a driveréből és ott kell találnod egy kalibrálás részt.
    Ott ha bemész beadja a gamepad ,,ábráját"...végigtudod nyomkodni a gombokat és jelzi mikor leütöd...ugyan így a Digital Pad és az Analóg Padok mozgását is látod.
    Ha pedig ekkor vmit úgy látsz nem olyannak kéne lenni-e amilyen, akkor van egy kalibrálás, vagy kalibrálás indítása stb...
    Varázsló fogja mondani, hogy most jobbra told stb. és nyomd le ezt a gombot stb.
    Lényeg azt úgy megcsinálod akkor pl. az analóg kar végkitéréseit is beállítja jól minden.

    Valszeg gyárilag a vista ezt nem ismerte fel jól, gondolom auto hozzárendelt egy drivert és vagy vistánál még nem volt ez a pad vagy csak nem szeretik egymást.
    Sok sikert!!!

    u.i. : Tanács, ha megengeded: Ha megteheted akkor vista helyett jobban jársz win 7el. Anno a vistás gépigényt sem múlja fölül, sőt...elvileg amin a vista rosszul ment ott a in7 simán elboldogul. Sokkal átláthatóbb-gyorsabb-stabilabb és gyárilag sokkal több mindent támogat alapból és itt megjegyezném, hogy az auto frissítése vmi csoda...olyan dolgokat is figyel és leszed, hogy csak öröm nézni. Pl. : Monitorom DVI-os és alapból mikor felrakod szoftver minden, felismeri de semmi extra. Hopp kis idő és frissítés, hogy van Digitális szoftver változat is...szedje-e. Naná!
    Csak ajánlani tudom.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák