Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz #65675776 #4239 üzenetére

    FPS single-ben? Na AZ a dögunalom. Marha nagy élvezet AI-vezérelt poligonbabákra lődözni, akár a legnehezebb fokozaton is... Amellett, hogy baromi repetitív meg kiszámítható, kb. 0 kihívás (már akinek van egy kis skill-je). Főleg, ha egyszer már végigvitted--->megy is porosodni egy eldugott sarokba, annyira jó volt. :) Egy FPS igenis legyen multi-orientált (persze nem baj, ha van egy jó single is, de igazából nem lényeg) és akkor lesz hosszútávon entertaining. Csak legyen kiegyensúlyozott.
    Az iD soha nem is akart magvas single-t írni. (Quake-hez meg ugyan, ne is akarjanak má', mert NEM ARRÓL SZÓL.) Mert tudták, hogy ha multi-orientált lesz, akkor uszkve 10x annyit fognak eladni belőle (meg megintcsak játéktörténelmet írnak)--->a játékosok nagy részét igenis érdekli a multi. Egy játék (néhány RPG-n kívül, bár ott is jó lenne sok esetben) legyen kompetitív vagy kooperatív.
    Egy jó LAN pl. 1000x szórakoztatóbb kb. bármilyen single-nél (talán két kivétel ezalól a Fallout-ok, meg a Final Fantasy-k). De még egy Baldur's Gate is sokkal "fun-abb" multiban, tényleg szerepet játszva. Verekedős játékokat is a szomszéd Pistike ellen jobb játszani, mintsem impossibly-insane fokozaton 4238-adjára gyalázni a kompjútert...mert ott lesz benne az a + emberi tényező.

    Annál nagyobb tanúbizonyság egy játék minőségére meg, hogy a megjelenés után több, mint 10 (!!) évvel még mindig sokezer dolláros kupák vannak belőle, meg milliókat érdekel, szerintem nem kell.

    Ha TÖRTÉNETET akarok, akkor RPG-zek, Starcraft-ozok vagy Warcraft-ozok (bár ez utóbbi kettőnél a multi királyságát meg sem említem), esetleg előveszek valami kalandjátékot vagy jó kis visual novel-t. :U

    De erre az "ipari hulladék"-ra mást nem tudok mondani, mint, hogy: looooooooool...

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák