Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Šolaire #12910 üzenetére

    Sikerült fellőnöm .ini file szerkesztéssel 4k felbontásba, és úgy már vegyes limites (még egy kicsit alacsonyabb az fps és már nem ~35, hanem >85% a GPU használat). ;]
    Nekem is volt már hasonló gondom Uniti-s játékkal, de még öregebb AMD kártyával (és régebbi AMD driver-el, még az előtt, hogy rágyúrtak kicsit a CPU optimalizálásra) és mikor legfutóbb nVidia-ra váltottam, kipróbáltam újra a Dreamfall: Chapters miképp fut, aztán örültem, hogy nV-vel sokkal jobb, ezért azt hittem nem lesz több ilyen gondom (de lehet, hogy inkább az volt a trükk, hogy a D:C-t is patch-elték közben).
    Viszont az első 10-20 perc alapján nem igazán tetszik a játék. Már nem is emlékszem miért gondoltam, hogy fog. Talán csak a posztere tetszett meg. Időhúzónak, átgondolatlannak és counterintuitiv-nak tűnnek a puzzle-ök (pl. perceket kínlódtam azzal, hogy megtöltsem a poharat vízzel stb -- egy jó játékban még egy gravity gunt használatát se kell külön elmagyarázni, de ezt nem is próbálják).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák