Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Predator2 #9993 üzenetére

    Üdv! Megsikerült oldani a gondot?

    Ha igen oszd már meg az eljárás menetét, mert én is ezzel szoptam winrakat után úgy hogy 15× kitoltam a játékot az előző ciklusban, ugyanazzal a Windows-al.

    Ha nem oldódott meg akkor megpróbálom összefoglalni pár mondatba:
    Nálam a game winrakást követő 3adik napon szart be, közvetlen egy 165db frissítést alkalmazó restart után, úgy hogy közvetlenül előtte működött. Elősször én is driver frissítés legújabbra, majd a winrakat előtti párhónapos tuti bevált driverre, játék is újrarak és semmi.

    Ezután elkezdtem a sima tehát nem biztonsági frissítéseket egyesével leszedni. Valamennyi frissítés eltávolítását követő restart után a játék indítható volt egyszer és utána feketeség, később már egyszer sem indult, nem is csoda egy 2013ban kiadott frissítés már csak nem szívat meg egy 2014-es game-t. Ekkor jött be a képbe hogy az új vga új utility-t is hozott, így az OSD-ért felelős részt kikapcsoltam. A játék ismét működött, valamint visszakapcsolást követően is.

    A megjavulás módja ennek ellenére ismeretlen, mert eltávolítása után néhány frissítést nem ajánlott vissza a Windows, tehát 2-3 update most hiányzik. Na most ha a frissítés b*szta szájba akkor a játéknak működnie kellett volna az eltávolításokat követően, mert a második napon a nagy update előtt az OSD-vel még ment a játék. Az OSD ki/be kapcsolásánál ugye már hiányzott az a néhány update ami, és ebben az állapotban most működőképes.

    Ha MSI a VGA-d és/vagy van afterburner és rivatuner statistic server, utóbbit kapcsold ki egy indításra ha működőképes a game kapcsold vissza. Amennyiben nem, akkor marad a hajtépés és egy más eljárás a probléma kezelésére.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák