Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

"arról ejtettek szót, hogy a cég köteles engedélyezni az appok terjesztését az App Store-on kívül is" - Ezáltal nekem a kapuőr fogalmilag nem állja meg a helyét. Persze, szép és jó, hogy egy apk felmásolásával (vagy külső áruházból való letöltésével) és futtatásával már használhatom is a Droidon a kiszemelt programot. Ezt szeretem is bent. De ennek meg is van a kockázata: nincs kontrol az alkalmazás felett.
    Most, ha megbukik egy APP az ellenőrzésen vagy bejelentést kap az Apple, akkor repül a Store-ból, míg nincs kijavítva a hiba.
    ...és ez miért baj, hiszen nem kell nekem kötelezően letöltenem külső forrásból az aplikációt? Mert ezen felbuzdulva egyes fejlesztők rákényszerítenek, hogy külső forrásból telepítsem az alkalmazásukat, ha használni akarom. Nem teszi fel a gyári áruházba, mert nem akar jutalékot fizetni, nem akar megfelelni a biztonsági és egyéb előírásoknak.
    Ezt most iOS alatt nem tudja megtenni, így oda nem gyárt alkalmazást, Android alatt pedig ott a külső link. De most is megcsinálja egy nemzetközi cég egy olyan APP-al, amivel a megvásárolt gépeiket lehet menedzselni, frissíteni vagy egyszerűen csak hibakeresni. Átvilágítatlan és ellenőrizetlen.
    Az EU részéről semmi más nincs, mint piacszerzési kísérlet törvényi keretekkel a támogatóknak.

Új hozzászólás Aktív témák