Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
"arról ejtettek szót, hogy a cég köteles engedélyezni az appok terjesztését az App Store-on kívül is" - Ezáltal nekem a kapuőr fogalmilag nem állja meg a helyét. Persze, szép és jó, hogy egy apk felmásolásával (vagy külső áruházból való letöltésével) és futtatásával már használhatom is a Droidon a kiszemelt programot. Ezt szeretem is bent. De ennek meg is van a kockázata: nincs kontrol az alkalmazás felett.
Most, ha megbukik egy APP az ellenőrzésen vagy bejelentést kap az Apple, akkor repül a Store-ból, míg nincs kijavítva a hiba.
...és ez miért baj, hiszen nem kell nekem kötelezően letöltenem külső forrásból az aplikációt? Mert ezen felbuzdulva egyes fejlesztők rákényszerítenek, hogy külső forrásból telepítsem az alkalmazásukat, ha használni akarom. Nem teszi fel a gyári áruházba, mert nem akar jutalékot fizetni, nem akar megfelelni a biztonsági és egyéb előírásoknak.
Ezt most iOS alatt nem tudja megtenni, így oda nem gyárt alkalmazást, Android alatt pedig ott a külső link. De most is megcsinálja egy nemzetközi cég egy olyan APP-al, amivel a megvásárolt gépeiket lehet menedzselni, frissíteni vagy egyszerűen csak hibakeresni. Átvilágítatlan és ellenőrizetlen.
Az EU részéről semmi más nincs, mint piacszerzési kísérlet törvényi keretekkel a támogatóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Apple, az Alphabet és a Qualcomm vezérigazgatóival találkozott az EU trösztellenes vezetője.
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest