Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Ez szép és jó,hogy lesz-e belőle valami?
Nagy János
-
net84
őstag
"arról ejtettek szót, hogy a cég köteles engedélyezni az appok terjesztését az App Store-on kívül is" - Ezáltal nekem a kapuőr fogalmilag nem állja meg a helyét. Persze, szép és jó, hogy egy apk felmásolásával (vagy külső áruházból való letöltésével) és futtatásával már használhatom is a Droidon a kiszemelt programot. Ezt szeretem is bent. De ennek meg is van a kockázata: nincs kontrol az alkalmazás felett.
Most, ha megbukik egy APP az ellenőrzésen vagy bejelentést kap az Apple, akkor repül a Store-ból, míg nincs kijavítva a hiba.
...és ez miért baj, hiszen nem kell nekem kötelezően letöltenem külső forrásból az aplikációt? Mert ezen felbuzdulva egyes fejlesztők rákényszerítenek, hogy külső forrásból telepítsem az alkalmazásukat, ha használni akarom. Nem teszi fel a gyári áruházba, mert nem akar jutalékot fizetni, nem akar megfelelni a biztonsági és egyéb előírásoknak.
Ezt most iOS alatt nem tudja megtenni, így oda nem gyárt alkalmazást, Android alatt pedig ott a külső link. De most is megcsinálja egy nemzetközi cég egy olyan APP-al, amivel a megvásárolt gépeiket lehet menedzselni, frissíteni vagy egyszerűen csak hibakeresni. Átvilágítatlan és ellenőrizetlen.
Az EU részéről semmi más nincs, mint piacszerzési kísérlet törvényi keretekkel a támogatóknak.Read only...
-
Cervisia
újonc
-
Neurotoxin
őstag
Inkább ne engedjék be ezeket a store-ba, Isten ments! Game streaminget is maximum az iPad-re, az iPhone-t hagyják vele békén (igen, van már lehetőség 15 Pro-n raytracelt játékokat futtatni, de még TV-re kötve sem értem, az akkut meg majd gyorsan hazavágja....) Szerencsejáték appokat? Tényleg erre van igény? Androidon tőlem azt csinálnak, amit akarnak, de a stabil iOS-t ne vágják haza
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
veterán
válasz Neurotoxin #6 üzenetére
Jaah... Akkor olyan, mint a Stadia? Az tavaly elvérzett.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
net84
őstag
Nem azzal van baj, hogy ki és hova akar/nem akar appot. Akkor van baj, amikor engedni kell a harmadik féltől származó appot külső helyről telepíteni. Akkor nem lesznek rákényszerítve a fejlesztők, hogy minden Apple által előírt követelménynek megfeleljenek. Így elég csak összetákolni valamit, aztán úgyis kénytelen lesz az ember letölteni/feltelepíteni, ha használni akarja pl. a diagnosztikai eszközét (nekem erre a mai napig van egy régi droidos tabom, amin még a google fiókomba sem vagyok belépve - van olyan app, ami már ezért nem is indul, de nem vagyok hajlandó a cég honlapjáról letölthető apk-val kockáztatni, így inkább félredobtam a célhardvert is, mert nem vagyok hajlandó kockáztatni).
Közben félünk attól, hogy a gonosz gigacégek visszaélnek az adatainkkal (igen, visszaélnek, "követnek", elemeznek - de legalább tudom, hogy kik és miért - hogy célzottan próbáljanak valami újabb szart rám sózni ) - ezeknek az alkalmazásoknak meg hozzáférést engedünk a telefonon mindenhez (különben szóba sem áll velünk) és pislogunk, amikor eltűnik a közösségi médiás profilunk, leszipkázzák a pénzünk a számláról, a mobilszámlánkat megterhelik, ne adj isten lesz belőlünk virtuálisan még 2, akik mindenfélét hirdetnek a nevünkben a neten...Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Chrome
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- OLED TV topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- SSD kibeszélő
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest