- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Linux kezdőknek
- Mobilinternet
- Linux Mint
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Padavan firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Nem azzal van baj, hogy ki és hova akar/nem akar appot. Akkor van baj, amikor engedni kell a harmadik féltől származó appot külső helyről telepíteni. Akkor nem lesznek rákényszerítve a fejlesztők, hogy minden Apple által előírt követelménynek megfeleljenek. Így elég csak összetákolni valamit, aztán úgyis kénytelen lesz az ember letölteni/feltelepíteni, ha használni akarja pl. a diagnosztikai eszközét (nekem erre a mai napig van egy régi droidos tabom, amin még a google fiókomba sem vagyok belépve - van olyan app, ami már ezért nem is indul, de nem vagyok hajlandó a cég honlapjáról letölthető apk-val kockáztatni, így inkább félredobtam a célhardvert is, mert nem vagyok hajlandó kockáztatni).
Közben félünk attól, hogy a gonosz gigacégek visszaélnek az adatainkkal (igen, visszaélnek, "követnek", elemeznek - de legalább tudom, hogy kik és miért - hogy célzottan próbáljanak valami újabb szart rám sózni) - ezeknek az alkalmazásoknak meg hozzáférést engedünk a telefonon mindenhez (különben szóba sem áll velünk) és pislogunk, amikor eltűnik a közösségi médiás profilunk, leszipkázzák a pénzünk a számláról, a mobilszámlánkat megterhelik, ne adj isten lesz belőlünk virtuálisan még 2, akik mindenfélét hirdetnek a nevünkben a neten...
-
válasz
Neurotoxin #6 üzenetére
Jaah... Akkor olyan, mint a Stadia? Az tavaly elvérzett.
-
Neurotoxin
őstag
Inkább ne engedjék be ezeket a store-ba, Isten ments! Game streaminget is maximum az iPad-re, az iPhone-t hagyják vele békén (igen, van már lehetőség 15 Pro-n raytracelt játékokat futtatni, de még TV-re kötve sem értem, az akkut meg majd gyorsan hazavágja....) Szerencsejáték appokat? Tényleg erre van igény? Androidon tőlem azt csinálnak, amit akarnak, de a stabil iOS-t ne vágják haza
-
Cervisia
újonc
-
net84
őstag
"arról ejtettek szót, hogy a cég köteles engedélyezni az appok terjesztését az App Store-on kívül is" - Ezáltal nekem a kapuőr fogalmilag nem állja meg a helyét. Persze, szép és jó, hogy egy apk felmásolásával (vagy külső áruházból való letöltésével) és futtatásával már használhatom is a Droidon a kiszemelt programot. Ezt szeretem is bent. De ennek meg is van a kockázata: nincs kontrol az alkalmazás felett.
Most, ha megbukik egy APP az ellenőrzésen vagy bejelentést kap az Apple, akkor repül a Store-ból, míg nincs kijavítva a hiba.
...és ez miért baj, hiszen nem kell nekem kötelezően letöltenem külső forrásból az aplikációt? Mert ezen felbuzdulva egyes fejlesztők rákényszerítenek, hogy külső forrásból telepítsem az alkalmazásukat, ha használni akarom. Nem teszi fel a gyári áruházba, mert nem akar jutalékot fizetni, nem akar megfelelni a biztonsági és egyéb előírásoknak.
Ezt most iOS alatt nem tudja megtenni, így oda nem gyárt alkalmazást, Android alatt pedig ott a külső link. De most is megcsinálja egy nemzetközi cég egy olyan APP-al, amivel a megvásárolt gépeiket lehet menedzselni, frissíteni vagy egyszerűen csak hibakeresni. Átvilágítatlan és ellenőrizetlen.
Az EU részéről semmi más nincs, mint piacszerzési kísérlet törvényi keretekkel a támogatóknak. -
Janika(1982)
senior tag
Ez szép és jó,hogy lesz-e belőle valami?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Apple, az Alphabet és a Qualcomm vezérigazgatóival találkozott az EU trösztellenes vezetője.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / Gyári garancia
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest