- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Mifelénk ezek a tippek, hogy "Software Aus Pakistan", esetleg "Sammelplatz Arbeitslose Physiker", ilyesmi...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Hans az alapító Jánosként látta meg a napvilágot Sáp-on még a 40-es években, majd a matek/villmérnök szak elvégzése után dobbantott nyugatra
-
Colomb
tag
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
A német verzió (nemet vállalat)
-
-
martongunar
junior tag
Nekik van az a jó kis vállalatirányítási szoftverük, amit "Hana" verzióra frissítettek és emiatt több nagyvállalatnál is komoly fennakadások voltak/vannak?
-
btprg
senior tag
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/SAP
"It was founded in 1972 as a private partnership named Systemanalyse und Programmentwicklung (System Analysis Program Development). SAP GbR became in 1981 fully Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung (Systems, Applications and Products in Data Processing) abbreviated SAP GmbH after a five-year transition period beginning in 1976."
-
Valaki árulja már el, hogy az SAP név az minek a rövidítése, milyen szavak kezdőbetűiből jön össze
-
gabor7th
addikt
"a felhős üzletága sokat nyer majd az AI-befektetéseken."
Igen, az "AI" igazából nem AI és az egész AI "örület" igazából főleg a felhő előfizetések szerzéséről szól... csak már az "olcsó lesz nyugi" ígérete nélkül.
-
E.Kaufmann
veterán
A Novo-ról jutott eszembe, hogy először 96-ban hallottam róluk egy fogyi
és cukorbeteg táborban, ahol szerencsére, mint nem érintett (én meg egy másik srác képviseltük a dagadtakat, a többiek sajnos gyerekkori cukorbetegek voltak, általában normál testalkattal), láthattam NovoPen-t, hogy nem orvosi injekciós tűkkel kell szenvedni hanem van már rá kulturált(abb) megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
it Megelőzte a Novo Nordisket az SAP a piaci értéke alapján.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest