- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Ubuntu Linux
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Programozás topic
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
Nem lett volna egyszerubb
twitterX hadjarattal cancel culture-t bevetni, igy nem lenne diszkriminacio.[ Szerkesztve ]
-
Gave
addikt
When they decided that memory leaks weren't a bug but a feature.
-
mepet
addikt
1. korabban is magyarazta Musk, hogy mekkora kiraly a WeChat
2. en hasznalom a WeChatet, es pocsek egy app... -
Armagedown
őstag
Pl mert mobiltesztelő az illető és meghívták egy mobil bemutatójára.
Mint ahogy Bog is ellátogatott Koreába, ugyanígy meghívhatták volna Kínába is.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
azbest
félisten
Remélem majd megírják azt, hogy pontosan mi alapján választottak, mert ha egy felmérésen nem nem úgy válaszoltak / nem feletek meg az új feltételeknek, akkor simán lehet, hogy az idősebbekből hullik ki több.
Amcsiknál akár heti hét napot is megkövetelhetnek, nem jár alapból szabadidő meg fizetett szabadság, hanem az juttatás ott. Idősebb korban azért jellemzőbb, hogy már szabadidőre is igény van. Magasabb fizetési sávban keresőknek még a túlóráját (heti 40 óra felett) sem kell kifizietni [link] Nem meglepő, ha valaki nem hajlandó plusz 20-40 órát beletolni ingyen, viszont kirúghatja a főnök. Amerika...
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
amúgy a elon fanboyokon kívül maradt még egyáltalán aki használja ezt a sz..X-t? userek nélkül nem lesz egy nagy szuper app.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
nemlehet
őstag
válasz
FireKeeper #10 üzenetére
Amerikában és Kanadában a twitter meghatározó platform továbbra is.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
mepet
addikt
válasz
FireKeeper #10 üzenetére
En meg sosem hasznaltam, de a hirek hallatan lehet inditok egy full flame szelsosegekbe hajlo politikai blogot rajta, regota tervezem. Ha jol ertem ez a legjobb hely erre most az interneten, ahol ezt teljesen anonim modon megtehetem.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha multifunkciós szuperappot akar az X-ből csinálni, akkor oda bizony föl kell majd vennie ismét embereket.
Amúgy kínváncsi volnék, hogy a kirúgottak nagy többsége milyen munkakörben dolgoztak a Twitternél, és a maradók főleg milyen munkakörben maradtak.#12 mepet Telegram?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
mepet
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #13 üzenetére
Az ok, hogy a telegra.ph-ra irok valamit. De azt magatol senki nem latja, csak akivel megosztom a linkjet valami mas platformon. Vagy en ertem felre?
-
nuke7
veterán
válasz
FireKeeper #10 üzenetére
A user-szám szépen emelkedik, szóval igen, vannak akik használják
https://youtube.com/user/nuke7
-
Flashback
addikt
Egy piacgazdasägi alapon müködö cégnél ne legyen már elväräs hogy adjon fizetést ha nincs munka vagy nincs a munkádra igény.
Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Rat.Sand
lelkes újonc
Öregszem.
"Mint ha pásztortűz ég őszi éjszakákon,
Messziről lobogva tenger pusztaságon:
Elon Musk képe úgy lobog fel nékem
Majd kilenc-tíz ember-öltő régiségben."Nem az volt, hogy szavazást indított arról, hogy maradjon-e a Twitter élén vagy takarodjon és a szavazók az utóbbit választották? Akkor miért van még ott?
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Diszkriminálhatta az idősebb dolgozóit a nagy leépítésekkor az X, folytatódik a per, miközben Musk büszkén jelentette be, hogy audio- és videohívással bővült a platform, ami lassan szuperappá alakul.
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Új MSI Alpha 17 Gamer Tervező Vágó Laptop 17,3" -30% AMD Ryzen 7 5800H 16/512 Radeon RX6600M 8GB FHD
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" HD, I7-6600U CPU, 4-16GB DDR4, 128GB-1TB SSD, WIN 10
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest