Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Szegény Zuckerberg nem kap ingyen adatot
Amire nem számít, az az lesz, hogy ha lesz is törvény, akkor se kap sz@rt seMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
BoneDragon
veterán
Felőlem ki is vonulhat innen a kis droid. Facebook is már csak kormány propagandára van.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
válasz BoneDragon #3 üzenetére
Vicces ahogy a jobboldal háborog a Facebook baloldali cenzúráján, és a baloldal is háborog.
Mondjuk én csak néha használtam... de elég idióta dolgai is vannak például az istenért nem tudom kikapcsolni a reels videókat. És elég gáz amiket ajánlott (hiába nyomtam rá többször is hogy ilyeneket ne) ezért kijelentkeztem és nem használom.
-
Trailblazer
addikt
Én meg a facebook kontentjén háborgok, az AI által generált szemét elárasztja a falamat. Fémlábú veteránokkal, esőben szánalmat keltő kutyacsaládokkal vadásszák ezerszámra kamuoldalak által a lájkot. És semmit nem tesznek ellene központilag, de még jelentésre sem.
[ Szerkesztve ]
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Ezekiell
veterán
Milyen meglepő, hogy a gigacégvezetők kevesebb szabályozást akarnak. Tiszta sokk! Aztán meg ha visszaélnek a helyzettel, az "hoppácska" lesz csak gondolom...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Trailblazer #5 üzenetére
Egy hulladék az egész, nekünk új lakóparkban vagy 40 lakásnak alapított csoport van apró-cseprő ügyek megbeszélésére és rendszeresen tiltogat le - full értelmes, jószándékú - hozzászólásokat a közös chat-ben, pár napja pedig elzárt előlem minden csoportbeli chat-et, úgy, hogy én vagyok a csoport létrehozója és egyik adminja.
Ja, bocs, nem vigyorgok. Anyázok.
Csak ugye mennénk máshova - hova ? Discord Vagy mégis mi ?
Itt a Telegram balhé is, hogy úristen, nincs moderáció.
Hát ha a moderáció ilyen AI alapú, nem kicsit bétatesztes élesbe kivitt, nemkicsit hanem NAGYON mellényúló, akkor kösz, nem, fuck off, mi beszélgetünk. Esetleg read-only-t kaptok és ha valamire villog a lámpa, majd szépen lefordítja magának a szolgálat, hogy most vajon összeszerelünk valami világveszélyeset, vagy csak beszélgetünk arról, hogy a kapukijáró fölé kéne egy tükör, nézni a keresztből érkező autókat.
Szemét az egész.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
aktív tag
Sosem használtam-meg nem is fogom.
Undoritó a fickó,kizárnám a kontinensről,meg az összes ilyen vackot is.Nagy János
-
Dißnäëß
nagyúr
MeWe-vel ismerkedek egy ideje. Kérdés, más is hajlandó-e erre.
Az FB-t anyám is nyomkodja, a MeWe-ről még csak nem is hallott senki és a többi FB alternatíva ugyanebben a hajóban evez.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
L3zl13
nagyúr
Bár egyértelműen csak a saját érdeke motiválja abban amit mond, és nem feltétlenül a értek egyet azzal, hogy az AI hozza majd el a kánaánt, abban sajnos igaza van, hogy az EU lemaradóban van technikailag.
Aki hülye, haljon meg!
-
aktív tag
-
dolon75
aktív tag
azt hogy kell értelmezni, hogy nyílt forrású AI?
a modell nyílt? vagy a betanitási módszer? vagy mi?
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
Ezekiell
veterán
válasz Janika--1982 #13 üzenetére
egyébként hasznos az AI, tök sok felesleges baromságot meg tud csinálni az ember helyett - de semmiképpen se egy mindent tudó csoda
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
aktív tag
-
btprg
senior tag
válasz Trailblazer #5 üzenetére
Nem tudom mi alapján megy ez, ugyan nagyon ritkán szoktam csak úgy elindítani és megnézni hogy mit dob fel, de nekem inkább az ismerősök meg a csoportok dolgait szokta kiadni, ilyen randomokat nem igazán.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen