Hirdetés
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Linux kezdőknek
- Mozilla Firefox
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Aliexpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jobb későn, mint soha...
De nem kellett volna ennek már régen triviálisnak lennie -- és nem csak a TikTokra vonatkozóan, hanem magának az elvnek?
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
bambano
titán
kezdésnek jó.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nexplo
őstag
Ez csak csepp a tengerben kb...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
prabhu
senior tag
Ettől többet kellene tenni.
-
clon
aktív tag
Thierry Breton belső piacért felelős uniós biztos újságíróknak nyilatkozva megerősítette, a döntést „kiberbiztonsági kockázatok alapozták meg”.
Thierry Breton - Tisztség: Az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosa ez óta: 2019.
TikTok - Az alkalmazást 2017-ben indították iOS és Android platformokra Kínán kívüli piacokon.
Thierry Breton a tisztségét elfoglalva már 2 éve futott Kínán kívül a Tiktok és felmerültek ugyanezek a kérdések. Elég sokáig várt egy biztonsági kockázatot jelentő rés betömésére és erre most büszke mert 4-5 év alatt sikerült döntést hoznia (?).Esetleg biztos az, hogy a kiberbiztonság miatt hozták a döntést vagy csak észrevették azt, hogy az EP Tiktok tartalma pontosan beleilleszkedik az ott levő "magas" színvonalhoz...
-
Rigormortiis
addikt
Jó, de a FB-t meg lehet indokolni mondjuk kapcsolattartás címszóval bár én is csak a Messenger részét használom meg néha a Marketplace-t. A titkok viszont csak agyzsibbasztásra jó, ablakon kidobott idő. Fél évig én is használgattam napi fél órákat max, de aztán rájöttem, hogy igazából semmi pluszt nem ad a napjaimhoz, úgyhogy töröltem.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
-
nexplo
őstag
válasz
Rigormortiis #11 üzenetére
Mindent lehet jol es tul sokat is hasznalni. Ez ember fuggo. En arra celoztam hogy kicsit okafogyott a nagy tiltas ha mashol azt tudok hasznalni amit akarok kb. Aki normalisan dolgozik azt nem kell tiltani. En nem azert nem tiktokozom munka kozben mert tiltjak hanem mert a munkamat jol akarom elvegezni.
-
Jarod1
addikt
ezek a hülyék már mindenben kémeket látnak, Amúgy én nem használom a TIktokot nem is tervezem, mert you tube elég..
Lelőnek 1 Léggömböt ami átment a fél országon, oké lehet
hogy fotózgatott de alaszka felett is lelőhették volna, az nem nagyon lakott terület,, szerintem meg észre se vették hogy bement..
sztán lelőnek még 3 léggömböt 400 ezres rakétával ami már nem is kínai volt, hanem saját.. -
Sanya
nagyúr
Még kérdés, hogy a Vkontakt vagy mit föl lehet-e tenniük.
De lehet az Al-jazeera meg az arab chatalkalmazásokat is tiltani kellene. Vagy gyakorlatilag mindent, ami nem email kliens, böngésző és tiltani a z áruházon kívüli appokat és a sideloadot.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
svgyula
addikt
Hááát ez nem rossz! De ugyanezen az elven már a fosbukot is be kellett volna tiltani ~10 éve a vállalti eszközökön! Ehelyett azokat is rákapcsolták! Mert ami "amerikai" az csak jó lehet!
Szerintem ezek csak attól félnek, hogy lesz tiktok-on is "vállati profil" és nem az édes ember nyalogatja az adataikat meg az amerikai szerver üzemeltetők vihognak a több millió 1bit-es idiótán hanem a húzott szeműek is vihoghatnak rajtuk a saját rendszerüket megnézve! Sajnálják a kínaitól a humort
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX2202
-
Sok kis cégnél (sőt, nagy) a Facebookot konkrétan használják. Hivatalosan, félhivatalosan vagy fű alatt.
Konkrétan tudok olyan, nagyon kritikus szolgáltatást nyújtó, országos működési területű cégről, ahol a teljes munkarend, ügyeleti beosztás és belső kommunikáció (és ki tudja még, mi...) a Facebookon keresztül történik -- mert ez működik. Van csilliárdokért fejlesztett saját rendszer is, de abba már halt bele ember. Szó szerint.
MaCS
-
Esküszöm, szívesen mondanék neveket, de egyrészt az ott dolgozókkal csesznék ki nagyon, másrészt rövid úton indulna ellenem fegyelmi eljárás...
De mondok egy érdekes és egyben tragikomikus történetet: az egyik dolgozó egy szép napon kiposztolt egy rövid kis jelentést -- a reggelijéről. A Facebook algoritmusa azonban nem volt kellően tisztában a magyar kifejezésekkel, és kisebbség elleni gyűlöletkeltésként értelmezte, és a srácot letiltotta egy időre. Ő viszont így nem kapott meg egy sörgős "riasztást", és mire kapcsoltak és telefonon rendezték a dolgot, majdnem nagyon-nagyon nagy baj történt.
MaCS
Szerk: közben rájöttem, hogy vannak civil példáim is.
Az egyik neves kórházunkban tapasztaltam meg, hogy az osztály munkarendje és információcseréje a Facebookon keresztül történik. Az egyébként tényleg szuper, elhivatott, le a kalappal előtte nővérke elmondta, hogy ez nyilván szabálytalan, de ez így működik, szemben a hivatalos úttal.A felsőoktatásban is elég elterjedt a Moodle/Neptun "megtámogatása" Facebookkal. Hatalmas könnyebbséget jelentett a használata, össze nem hasolíthatóan jobb, minta jelzett két hivatalos platform.
Köznevelés dettó...
[ Szerkesztve ]
-
-
ceia
őstag
Az EU azt csinálja, amit az USA. Vetélytársból csatlóssá válik az aktuális brüsszeli elit irányításával. A FB-ot és a Twittert is tilthatták volna már eddig is. Ja, az amerikai..
it's more fun to compute
-
nexplo
őstag
Sajnos akárki akármit mondd a nyugati dolgokat közel sem úgy tiltják mint a keletit. Nincs egyenlő mérce. Félre értés ne essék, kelet fele én is bizalmatlanabb vagyok de ezek tények. Itt már csak az lenne poén ha Kína megvenné a FB-ot
Új hozzászólás Aktív témák
it Egyre több országban hoznak intézkedéseket a népszerű, de gyakran szélsősőséges indulatokat is kiváltó platformmal szemben.
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Hamarosan dobja a régi Windowsok támogatását a Steam
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH