- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Aliexpress tapasztalatok
- VPN topic
- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- HBO Max & OD topic
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- ASUS routerek
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
A felmérésben részt vevők ugyanolyan hülyék mint akik Brexitet megszavazták majd most meg sír a szájuk mennyire rossz döntés volt. Nem ugyanaz de miért kellene valamit betiltani? Nem kell használni és kész. Mindenkinek legyen meg a szabadsága.
-
edward2
addikt
-
Fred23
nagyúr
Messzire vezet, és már inkább másik topik... -de a lényeg az, hogy a hülyék rossz döntései miatt gyakran mindenki szívhat. Ezért kötném egy sikeres teszthez a választásokon való részvételt is. Ne szavazhasson mindenki. Ez persze csak egy vélemény.
#7: Már hogyne lenne ilyen. Ha például a többség benyeli azt a propagandát, amivel mindenki rosszul jár hosszú távon, és a többség dönthet is, meg is érkeztünk. Növelni kell az értelmesebbek befolyását.
[ Szerkesztve ]
-
himpike
aktív tag
Hát túl sokat nem is vesztenének vele mondjuk... engem már az idegesít ha mellettem nézik a buszon...
-
ddekany
veterán
Ha a TikTok a kínai állam által megrendelet psyops-ot folytat, akkor ott nyilván betiltja a támadott állam, ha még legalább alapfeladait el tudja látni. Szóval az elsődleges kérdés, hogy van-e ilyen befolyás, vagy nincs. Ha van, akkor meg semmi értelme ilyeken filózni, hogy "nem kell használni és kész".
-
Snoop27
senior tag
Nekem jobban bejön, mint a fb vagy insta, pedig nem vagyok már gyerek, sok hasznos és érdekes videó van, sokat lehet tanúlni belőlük, de persze aki a szemetet keresi azt itt is talál bőven.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Alusky
junior tag
Én két éve járok nemzetközi és amerikai fórumokba, csoportokba. Az amerikai az valami ritka hülye egy sötét nép, fel nem tudom fogni ezek hogy a f#ba lettek világnagyhatalom.
Egyébként ők pont ugyanezt hiszik rólunk európaiakról.
Nem betiltani kell, hanem rendszabályozni, javítani az oktatást, a szülő/gyerek kommunikációt. Persze ez így kényelmes, mert ha nincs akkor a gyerek nem nyomkodja, kész is a gyereknevelés, mehetsz ki a nagyvilágba fiam tele tapasztalattal.... Mert ugye a gyerek nem fogja alternatív úton megtalálni a tiktokot vagy nem fog elterjedni egy másik ugyanolyan platform helyette.
[ Szerkesztve ]
Calamute Kennel - Renault Master 2.5 dCi120 & Renault Kangoo 1.9 dCi80 4x4
-
doooo
addikt
-
sfefe
őstag
Igazad van. Bidé ezerszer jobb...
Hu bazz van baj mi...inkább a dili Trump mint ezaz idióta Bidé....Ja és persze a többi platform nem kémkedik senki után mi???
Ezt el kellene már felejteni ebben a világban.. ez van...[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Alusky
junior tag
Magánéletben igaz ez, de társadalmilag egyáltalán nem. Az idióták a gyülekezéseikkel az idiótaságot rá tudják ejteni az ártatlanokra is. Helló, erről szól a társadalom eleve, a többség akarata érvényesül általában, nem pedig a jó vagy a rossz. Aztán szerencsés helyzetnél a jobb dolog sül el, nem szerencsésnél a rossz.
Persze itthon olyan lazák meg leszaromok a törvények, hogy a magyarok 99%-a megoldja okosba, ezt csinálja már 100 éve, emiatt lehet nem tűnik fel, de ettől még a jelenség megvan, a hülye tönkreteheti a normálisat is.Calamute Kennel - Renault Master 2.5 dCi120 & Renault Kangoo 1.9 dCi80 4x4
-
Igen, ez a helyes kifejezés, nehéz. Kell bele időt és energiát tenni, amire sok szülő nem hajlandó. Eszközeid pedig vannak, csak óvatosan kell velük bánni, mert vagy véges töltet van bennük, vagy ha túlhasználod őket, akkor a gyerek megtanulja őket kikerülni. Úgyhogy arra kell őket ellőni, ami tényleg fontos.
"This ain't no house of decent men"
-
kicsako
senior tag
válasz
arnyekxxx #31 üzenetére
Egy időben én is sokat használtam:
- Rengeteg jó diétás receptet dobott fel
- Találtam egy tagot aki mindig összeszedte a heti rock/metál zenei megjelenéseket a hétre, rengeteg új együttest/számot ismertem meg neki köszönhetően
- Egyre több kiadó van aki ott is rak ki vicces/oktató videókat a játékról
stb..
Ez olyan mint a Twitch, nézhetsz fürdőző lányokat, vagy nézhetsz akár programozókat/művészeket is munka közben...Xiaomi Mi 10T Pro, PlayStation 5, Gamer PC(Ryzen 5 3600+RTX3070), LG OLED 55C11LB
-
ddekany
veterán
Na ja. Erősen kétesélyes küzdelem, egyre csökkenő esélyekkel. TikTok, de YT stb is rengeteg energiát fektetnek abba, hogy pszichésen megfogják az embereket... és sok-sok éve iterál a módszereken az ipar. Technika is fejlődik, pl. egy ideje bárhol előkaphatod a zsebedből a szert, ami nagy nehezítés. Gondolom a jövőben látványosabb/interaktívabb lesz, stb. És persze az egész ország/állam verseny hátrányba kerül, ha a lakosság jelentős része ezektől függő fiatal korától. Emiatt borul a fene nagy szabadság eleve is, hogy had döntse el mindenki magának... Mert igazából elvesztik a vezető szerepet, és mindneki megszívja.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
-
ebben érzek némi orosz propaganda gyökereket... Nem Bidé, hanem Biden. Nem Trumpli, hanem Trump.
nevekből degradáló jelentést csinálni az egyik leginkább gyászos dolog...What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Alusky
junior tag
válasz
arnyekxxx #31 üzenetére
Trollkodnál kicsit pls? Nyolcszázadik kommented ami fél kérdéses mivamivamiva', tisztára mintha bambano-t olvasnám neki szokása ez.
Nem kell hasznosnak lennie, időtöltési funkciót is betölthet semlegesen. A baromságot kell rajta elkerülni, azon felül nincs probléma. Nem lexikon ez. Ennyi erővel a PH is egy fos, mint a Tiktok, mert olyan kommentek is vannak benne, mint a tied, van talán haszna? Én nem látom.Calamute Kennel - Renault Master 2.5 dCi120 & Renault Kangoo 1.9 dCi80 4x4
-
nuke7
veterán
nagyon helyes, sok helynek kellene követni ezt a példát
https://youtube.com/user/nuke7
-
Tasunkó
aktív tag
Az amerikaiak egy része a megszokott irányokból kéri a manipulációt, más amerikaiak viszont nyitottak a kínai manipuláció felé. A bíróság egyelőre nem tudta megkülönböztetni a jog nyelvezetével, a kínait az amerikaitól. Kína ezek szerint egyre demokratikusabb értékeket vall, ha ennyire hasonló a 2,ami jó hír minden demokratának hogy többen leszünk.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
-
-
xsjado93
aktív tag
Akkor biztos, hogy csak álmodtam, amikor hús-vér amerikaiakkal arról beszélgettem, hogy ők visszasírják trumpot. Pedig középosztálybeli értelmiségiek, akik nincsenek egyedül ezzel a nézetükkel. Valószínű ők nem ismerik az általad említett tényeket (amik min is alapszanak
)
Amúgy szvsz. mindkettő megb@szhatja. Akkor már inkább Sanders papaYour life is a lie.
-
nuke7
veterán
Fúh, fel se tudom sorolni, hogy mennyi logikai bukfenc van ebben a hsz-ben
#43callmeakos : a fegyverviselés az egyik legdemokratikusabb dolog ami létezik, teljesen megértem őket… csak mi vagyunk olyanok, hogy kell nekünk az erős (elnyomó) vezető aki mindent megold, meg megvéd minket meg mindig csak jót akar nekünk…
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
nubreed
veterán
A te hsz-edben sincs kevesebb logikai bukfenc. Az elnyomó vezető résszel még egyet is értek de ekkora baromságot leírni és innen osztani az észt fegyverviseléssel kapcsolatban... hát hogy is mondjam, enyhén szólva félelmetes.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
ddekany
veterán
válasz
callmeakos #43 üzenetére
A TikTok tiltás kormányzati csoportok által elindított kezdeményezés. Az, hogy a lakosok közül támogatják sokan, az másodlagos. A fegyverviselés meg egy történelmi érdekessége USA-nak, és aki odaszületett, annak az önrendelkezéshez kötődhet érzelmileg.
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy felmérés szerint az amerikai felnőttek nagyjából fele a TikTok betiltása mellett van. New Yorkban eközben tényleg be is tiltották, egyelőre csak a kormányzati eszközökön és hálózatokon.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest