Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz andrisbandi #31 üzenetére
Remélem ezek csak akkor lesznek, ha már nyugdíjas leszek. Ha egyszer melóban kiolvassák, hogy holnap mekkora kedvem lesz bemenni, és mennyire leszarom a vállalat vízióját, és minden szöveget amit hozzám intéznek, abban szent pillanatban picsán@úgnak.Eddig a korlátolt fantáziájuk biztonságát élveztem.
#32 arnyekxxx Begyűjtik azt úgyis ha ki van kapcsolva. A kapcsoló csak egy szoftwer. Nagyon értékes adatok ezek. Ez alapján kínálják majd a megfelően drága elektromos fogkefét nekem megvételre.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
válasz andrisbandi #36 üzenetére
Igen, már magam is gondoltam rá, hogy az a leggyanúsabb aki nem gyanús. Azt hallottam az emberek 80-95 százalékánál pontosan meg tudják mondani hol lesz holnap. Még én sem tudom. Lehet ilyenkor be kellene lőni mégegy atomerőművet, hogy megnézzem hol leszek, és akkor odamegyek.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
válasz andrisbandi #38 üzenetére
Igen az ilyen jellegű kihasználás annyira adja magát, hogyha elérkezik az idő amikor az inkompetens ám annál igyekvőbbek számára kezelhetővé válik, felszántják a mit sem sejtő néppel az avart, nem is kérdés. Ez a podcast jött szembe múltkor [Az emberi viselkedés kiszámíthatósága].
Általában ezek az adatközpontokat, meg big data-t, mint a fejlődéshez, és tudományhoz elengedhetetlennek és szükségszerűnek láttatják, de azt lehet sejteni, hogy ezek az adatok főleg marketingcélokat szolgálnak, különben nem költenének rá, és a Galileo-t pajzsra emelő, tudományvigasságra használt adatgyűjtés, ami előtt az értelmiség Mekka felé fordulva hajlong napi 5ször, jóval kevesebb energiát igényelne.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest