Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz koxkids #21110 üzenetére

Nekem is Prius van, szintén kicsi akku. Több mint másfél éve megy gond nélkül a 70mai pro a gyári 70mai HW kittel. Semmi baj nincs az akku körül, pedig 6 éves múlt gyári van még benne.
    Az A800 készenléti fogyasztása nem tér el a 70mai pro-tól. Mindkettőnél csak egy gyorsulás érzékelő chipet táplál készenlétben, milliamperes fogyasztással. Szerintem hónapok kellenének hogy észlelhető módon lemerítse az autó akkut. A 70mai kit jóféle, nem gagyi.
    A viofo kamerák, ha jól tudom, nem készenlétben vannak, hanem folyamatosan rögzítenek timelapse felvételt. Az simán lehet a 70mai készenléthez képest 100x-os áramfelvétel vagy még több is. Nem lehet a kettőt összehasonlítani. A viofo 1 órás fogyasztása az ~100 óra 70mai készenlét, ami több mint 4 nap! Egy plázázás alatt többet merít a viofo mint a 70mai 1 hét alatt.
    2 nap 2 éve van meg az autó, ahogy meghoztam, ment fel a 70mai pro (előbb megjött mint az autó), eleinte fix tápról. Aztán sikerült Malajziából 70mai kitet szerezni, 2 hónap alatt meg is jött, úgyhogy '19 nyár eleje óta azzal megy a kamera. Azóta felé se kellett nézni, a 2 tél folyamán sem.
    Illetve az utóbbi hónapban kb. kétszer benyögte hogy lassú a kártya, úgyhogy vasárnap leformáztam a kamerával. Azon felül semmi, gond nélkül működik.
    Szerintem ne félj tőle, használd nyugodtan.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák