Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz koxkids #21110 üzenetére
Nekem is Prius van, szintén kicsi akku. Több mint másfél éve megy gond nélkül a 70mai pro a gyári 70mai HW kittel. Semmi baj nincs az akku körül, pedig 6 éves múlt gyári van még benne.
Az A800 készenléti fogyasztása nem tér el a 70mai pro-tól. Mindkettőnél csak egy gyorsulás érzékelő chipet táplál készenlétben, milliamperes fogyasztással. Szerintem hónapok kellenének hogy észlelhető módon lemerítse az autó akkut. A 70mai kit jóféle, nem gagyi.
A viofo kamerák, ha jól tudom, nem készenlétben vannak, hanem folyamatosan rögzítenek timelapse felvételt. Az simán lehet a 70mai készenléthez képest 100x-os áramfelvétel vagy még több is. Nem lehet a kettőt összehasonlítani. A viofo 1 órás fogyasztása az ~100 óra 70mai készenlét, ami több mint 4 nap! Egy plázázás alatt többet merít a viofo mint a 70mai 1 hét alatt.
2 nap 2 éve van meg az autó, ahogy meghoztam, ment fel a 70mai pro (előbb megjött mint az autó), eleinte fix tápról. Aztán sikerült Malajziából 70mai kitet szerezni, 2 hónap alatt meg is jött, úgyhogy '19 nyár eleje óta azzal megy a kamera. Azóta felé se kellett nézni, a 2 tél folyamán sem.
Illetve az utóbbi hónapban kb. kétszer benyögte hogy lassú a kártya, úgyhogy vasárnap leformáztam a kamerával. Azon felül semmi, gond nélkül működik.
Szerintem ne félj tőle, használd nyugodtan.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest