Hirdetés
- [Re:] 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] Maga Tim Cook is megszólalt a Parler kitiltásával kapcsolatban
- Aliexpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- [Re:] Egyik azonnali üzenetküldő sem tűnik hosszú távon túl jó választásnak
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- HBO GO & OD Topic
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
Aktív témák
-
sTERNI
senior tag
Hali,
Egy alapszintű klikkelgetős progit írni nem nagy cucc, viszont már nagyon régi az ötlet, és az efféle programokat nem éri felkészületlenül a dolog.. rengetegen próbálkoztak hasonlóval, láttam én is vagy 2-3-at (én spedia-ztam anno vagy egy hétig), írtam is magamnak egyet.. mert kihívás ugye
de annyira nem hatott meg..
No meg persze .... semmittevésért pénzt kapni, nem a legszebb és humánusabb dolog... inkább legyél kreatív.."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
sTERNI
senior tag
1-2) Nem váltom meg, arról a szándékról már letettem
A pénzszerzős dolgot illetően, akinek nem inge, nem vegye magára, persze azért tisztázni nem árt. Tényleg nem ismerlek, mea culpa, rosszat feltételeztem. Ezért elnézésedet is kérem.
3) Holnapra összepötyögök neked egyet ;)"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
sTERNI
senior tag
Sorry, tegnap este nagyon sűrű lett. Itt bent csak linux platform van, nem tudom lefordítani Win-re.
Az alapötlet amúgy nem bonyolult, sőt. Ha ismered a windows belső, üzenetküldéses rendszerét, akkor könnyű. Nem is kell hozzá lefoglalni semmi DirectInput-os bolondságot, elég, ha a WM_LBUTTONDOWN és WM_LBUTTONUP üzeneteket post-olod a rendszernek random időközönként. A ''nehezebb'' része az időzítés, hogy működjön akkor is, ha háttérben van a program, de az sem gáz.
Remélem ma nem lesz hasfájós a gyerek, akkor géphez jutok és elhozom. (Vagy innen már megy?)
ui : Ha a windows nem is, de az MSDN a barátod"You travel with fascinating companions, Doctor."
Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- [Re:] Gigabyte GTX 1660 Super Gaming 6G 2023.06.08 Garancia! Beszámítás (RX 470 vagy GTX 1650 stb.) !
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Cyberpunk 2077
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy