Hirdetés
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Meggyi001:] Videókártya javítás gyertyával? .... Igen!!!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi, ASUS, és TP-LINK routerekhez.
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
Nedudgi
aktív tag
Mi a neve annak amivel pénzet akarsz keresni? Mert egyszer töltöttem le egy programot ami hírdetési csíkokra kattintgatott amit egy program tett ki az asztalara. A nevére nem emlékszem. Viszont egy barátom próbált ilyesmivel pénzt keresni és sohase kapta meg.
It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll
-
sTERNI
senior tag
Hali,
Egy alapszintű klikkelgetős progit írni nem nagy cucc, viszont már nagyon régi az ötlet, és az efféle programokat nem éri felkészületlenül a dolog.. rengetegen próbálkoztak hasonlóval, láttam én is vagy 2-3-at (én spedia-ztam anno vagy egy hétig), írtam is magamnak egyet.. mert kihívás ugye
de annyira nem hatott meg..
No meg persze .... semmittevésért pénzt kapni, nem a legszebb és humánusabb dolog... inkább legyél kreatív.."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
sTERNI
senior tag
1-2) Nem váltom meg, arról a szándékról már letettem
A pénzszerzős dolgot illetően, akinek nem inge, nem vegye magára, persze azért tisztázni nem árt. Tényleg nem ismerlek, mea culpa, rosszat feltételeztem. Ezért elnézésedet is kérem.
3) Holnapra összepötyögök neked egyet ;)"You travel with fascinating companions, Doctor."
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- [Re:] Canon EF 70-200mm f/4L IS USM - ÚJSZERŰ, DOBOZOS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Bugok @ PH! lapcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] [Bdom12:] KERESEK KÖZÉP-FELSŐKATEGÓRIÁS SOUNDBART
- BestBuy topik
- [Re:] Redmi 8 - nyolcadszorra is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.