Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
A revit nem jó megoldás mindenkinek. Az import-export szándékosan alulfejlesztett hogy csökkentsék a kompatibilitást. Még a PDF-et sem támogatja (!). Importált IFC esetén minden inplace family és nem tudod szerkeszteni, nincs room bounding.
A revit egyetlen előnye, hogy minden szakágat támogat amiben nincs jobb versenytársa. De egyesével ha külön-külön nézed a szakágakat sokkal jobb programok vannak. Épitészeknek archicad sokkal jobb, szerkezeteseknek a tekla structure vagy bentley jobb, gépészeknek talán a revit a legjobb.
Ha most multi-discipline irodát csinálnék én is revit mellett voksolnék. Ha épitész irodát akkor archicad mellett.Az openBIM pont arról szól, hogy használd amit akarsz, a programod megfelelő kimenetet ad más programoknak. Az elző irodában ahol dolgoztam archicad-el ment a munka, a szerkezetesek tekla ifc-t adtak. Az a fájl olyan volt, mintha archicad-ben csináltam volna. Tiszta, tele paraméterekkel, nem voltak hibák benne.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest