Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    Hello!

    Autoad-es szerkesztő rajzolót keresek. Ha valakinek van szabad kapacitása autocades rajzok szerkesztő rajzolására, átdolgozására, hiba javítására minta alapján. Akkor várom szeretettel.

    Nem tervezőt keresek de ha van műszaki affinitása - ha már autocadet használ - akkor azt külön értékelem. Szerkezet, vízes rajzolásban szerzett tapasztalat előny. De nem feltétel.

    Elvárás: autocad rajzolás képesség - lehetőleg gyakorlott 2D rajzoló - húztam már vonalat , láttam már embert aki látta , hogy működik akkor köszönöm de ne keressen. Egyéb elvárás : pontos, precíz munka, tőlem hat kezed , négy lábad , kék bőröd is lehet nem érdekel ..... vagy érdekel de nem kizáró ok , én rajzolót keresek nem standardizált EU-s minta polgárokat. Időzóna eltérés nem kizárt , támogatom. Ázsiai időzóna - Szingapúr - Japán - preferált.
    Kommunikáció: nagy valószínűséggel nem fogunk találkozni , már 10 éve home office rendszerben dolgozok és "dolgoztatok". Zoom, skype, Line, Viber, Teams kommunikációra nyitott vagyok és támogatom.

    Feladat: anyagok - Madop, topo, drón felvétel, vektoros állományok összedolgozása, bedolgozók rajzainak igazítása, javítása, kézi skiccek felszerkesztése minta rajzok alapján.

    Fizetés: megállapodás szerint, te mondod az árat nem én. Órabér mehet de folyamatos munka kapcsolat esetén : projekt / feladat ár megállapodásban szeretnék megállapodni.

    Ide írjatok - érsd. privátban - , mivel nagyon be vagyok táblázva napon belül válaszolok. Ha túl jutunk az első lépéseken telefonszám, email címet adok, amíg "ismerkedünk" azonnal fizetek utána később heti, majd havi bontásban.

    Hosszú távú Mostantól a sírig tartó munka kapcsolatra gondolok amennyiben egymás hülyeségeit el tudjuk viselni. A munka projekt jellegű, de kötetlen, vagyis te döntesz oké mehet vagy most nem köszönöm, nincs időm....

    Előre is köszönöm.

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák