Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz daninet #3328 üzenetére

    A kérdés első részre: alapjában miért zavar az enter, jobb gomb az egéren plusz a kiválasztásnál mégegy . A mellékelt képen a jobb kattintás vezérlésével állíthatód be a viselkedést. Ennyi a személyre szabás lehetősége.

    Az entereket nem fogod tudni kikerülni, hiszen a parancs kiadás hierarchikus grafként megy végig a lépéseken és az adott eseményt az enterrel fejezed be.

    Max eg lehetőség ha csinálsz saját kis rutinokat ahol egy adott parancs futásánál bizonyos lépéseket előre automatizálsz de ez hosszabb eszmecsere lenne.

    A második rész:

    Ami neked kellhet az a FELOSZT és a kioszt parancs. Ezek viselkedését is lehet paraméterezni előre setvar paranccsal, hogy értelmezze a fokokat, stb.

    Off:

    De igazából én az alkalmazkodj elvét tanácsolom mindenkinek, mert egyszerűbb. A rendszerben sok minden beállítható ami kényelmi kérdés, vannak rá lehetőségek, hogy lisp, arx... rutinokat , parancsokat használj külső fejlesztőktől ez is sokat segít. De alapjában véve úgy tekints a szoftverre mind a kalapácsra, a kapács szögbeverésre való , persze sok minden másra is használható, de egyszerűbb ha az agyadba változtatsz a huzalozáson és nem a rendszeren próbálsz variálni. Értem, ha ismered a parancs működésének mechanikáját akkor elkezded úgy használni ahogyan adja .. és nem feltétlenül keresel más megoldásokat.

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák