Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz Hortörsi #3077 üzenetére

    Megmondom őszintén ha most lenne 3 nap teljesen szabad napom, akkor megfognám és felraknám egymás mellé az összes klónt , plusz a fel lelhető "összes" progit trialban majd egy nagy teszt keretében végig vizsgálnám őket. Ezzel lehetne igazából megmutatni ki mire képes. Ez volt az álom része.

    A javaslat: gondold át mit szeretnél csinálni és melyik programok lennének amiket még ki tudnál fizetni. Ezután trialban töltsd le az összeset és csináld végig rajtuk ugyan azokat. Oké tudom te segítséget kértél én meg munkával látlak el de ennél jobbat nem tudok mondani. Az eredmény eg olyan program ami neked jó, és nem olyan ami mások szerint neked jó.

    Kérés: mivel már sokat gondolkoztam más a kéréshez hasonló problémát megoldó teszten, kérek mindenkit, hogy írja már meg neki mi a caden belül ami fontos döntési szempont, milyen funkciókat használ vagy melyeket tartja lényegesnek a választás szempontjából. Vagy milyen metódussal tesztelné a programokat, mire kíváncsi pl: memória, vga, stb. igény .... ja, igen és a legfontosabb mely programok érdekelnék nem ígérem, hogy holnap de megpróbálok még az idén összehozni egy ilyen tesztet.

    Ja igen és persze azt is , hogy ha lehetne részt venne egy ilyen tesztben.

    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák