Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Olyan lesz mint a GoW csak annyi hogy Valkűrkirálynőkre cserélik a "trashmobokat"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Egyrészt kár hogy késik, másrészt így sincs időm játszani, úgyhogy ráér augusztusban is, csak jó legyen a játék(mind technikailag, mind játékmenetbelileg).
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Horizon Zero Dawn a kedvencem talán a műfajban, olyan játékra számítok ennél is!
Aztán a Diabloval vigyázni, nem ám elfüstöl a VGA a a pokol tüzében!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Daelion
őstag
FPS limiten játszok a 75 Hz monitorhoz, azzal alig érte el a 50 fokot a kari miközben stabilan ment a játék órákon keresztül max grafon.
Azért ezektől a UE 5 játékoktól kicsit tartok de amit eddig próbáltam az jól futott a rendszeremen. 'First Descendant'
[ Szerkesztve ]
-
Most meg fogsz lepődni, de az Atlas Fallen nem Unreal Engine 5-ön fut - persze nem csoda, hogy egyből azt gondoltad(ahogy én is), mert az eddigi videók alapján szerintem nagyon jól néz ki.
A német PC Games csatorna preview videója alá írt a Deck13 és megjegyezte, hogy megköszönik szépen, ha a tesztelő a videóban a motorjuk grafikai minőségét az Unreal 5-tel téveszti össze, de a játék nem Unreal Engine 5 motoron fut, hanem a saját fejlesztésű Fledge motoron.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ez komoly??
Én meg totál abban a hitben éltem, hogy Unreal Engine 5-öt használ és azért fut olyan rosszul a Plague tale Requiem, de most hogy Steamen utánanéztem, valóban saját motort használ. Brutál szép mondjuk, de kegyetlen a hardverigénye.
-
Daelion
őstag
Na akkor ügyesen kiegészítettük egymást.
Igen én is meglepődtem, nálam mondjuk elég jól elment max grafon DLSS Quality mellett ami sztem jobban néz ki ebben a játékban mint native. 'adatlapon lévő gépen 2560x1080 felbontáson'
Ja és megjelenése óta volt 1 nagy patch ami után vagy +10 FPS-t kaptam szal már jobb mint volt. 'EPIC verzióm van mert ott rendeltem elő 11k huf-ért'[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig több mint egy hónappal a megjelenés előtt halasztották el a program érkezését.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Ukrajnai háború
- Flash SSD
- Nők, nőügyek (18+)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fotós kérdések órája
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 10.2 64GB Wi-Fi kihasználatlanság miatt eladó
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
- TP-LINK EAP245 V1 AC1750 Dual Band 2024.02.14.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest