Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca 012

    őstag

    Valaki használ közületek Vistát (x64)??
    Én ha az ajánlott beállításokkal routeren keresztül használom a nyomtatómat,(HP Photosmart 7150) akkor vista alól az oldal 70-80%-áig nyomtatja ki, és ott megáll. Ha várok, akkor még annyi történik, hogy a fejet leteszi a helyére, de a papír ott marad az utolsó pozícióba. A led villog, ami jelzi az aktivitást. Ha ráküldök mégegy oldalt, akkor az elsőt kilöki, és a másodikat is ugyan addíg nyomtatja. Ha az ajánlott beállításokkal ellentétben engedélyezem az "LPR bájtszámlálás"-t, akkor végig nyomtatja az oldalt, de a led akkor is villog tovább, mintha nem végzett volna és kis idő múlva átvált a "lapelfogyás" ledre,ami azért gáz,mert oda kell menni a nyomtatóhoz és nyugtázni a gombbal, különben nem üzemkész.
    XP-ről megy tökéletesen, illetve a vistán is jól megy közvetlen USB-ről.
    Mellesleg kb. 1 hete frissítettem firmware-t, az előzővel (7g) is ugyanezt csinálta.
    Viszont a frissítés után többször próbáltam nyomtatni, és azóta most sikerült először. Eddig a nyomtatáskor csak símán eltűnt a várólistából a dokumentum,de nem nyomott ki semmit.Nem volt időm rá, inkább használtam közvetlen USB-ről.
    Most webes felületen többször rányomtam a nyomtatónál a Remove-ra, meg küldtem több oldalt a nyomtatóra,aztán a sokadik oldal elküldése után egyszercsak megindult. Nézegettem előtte-közben-utánna a log-ot, de semmi bejegyzés, csak amikor eltávolítottam,és újra felismerte a nyomtatót azt jegyezte...Imádom az ilyen "magától meggyógyult" dolgokat :F

Új hozzászólás Aktív témák